maanantai 13. tammikuuta 2014

Missing Tunisia

Tänään on järkyttävä ikävä. Huhtikuu 2012-Marraskuu 2012 oli kyllä yks elämäni parhaimmista ajoista ja kokemuksista. I miss u Tunisia. My home ♥

10 kommenttia:

  1. Uiiiiiii! Lisää tällasia :)) ihan itku tuli, kun ittellekkin tuli täältä kylmästä suomesta ikävä toista kotiani ja miehenikin siellä elelee ♡ Tästä postauksesta tuli hyvä mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mä aina kaiholla katselen vanhoja kuvia... Asuuko sun mies Tunisiassa vai ? Ihana kuulla, että tuli hyvä mieli <3 Pus !

      Poista
    2. Kiitos itsellesi :) Oon varmaan joka toinen päivä lukenu kaikki Tunisia-postaukset, kun niistä vaan saa voimaa ja hyvää oloa :) en kyllä tiiä, miks! Mun mies asuu turkissa, seuraanki josjonkinlaisia suomi-turkki-blogeja, mutta tämä on vaan sitä jtn! Ihastuin teihin jo sillon kun olitte matkaoppaissa, googletin laura&mouadh, kun halusin katella jotain piristäviä kuvia ja sitten eksyin tänne blogiin!!! Olin niiiiin otettu :)) ja oon miettiny, et lähettäisin s-postia, muttenoo osannu vielä muotoilla asioita ;) päiväni piristys!

      Poista
    3. Ooiiiiii, et tiedä miten ison hymyn sait mun kasvoilla <3<3 Kiitos kiitos kiitos kiitos!! Oon miettinyt miksi enään pidän tätä blogia, kun ei tääl Suomessa jaksa ottaa kuvia ja mistä sitä oikeen edes kirjoittaisi... Mut juuri nämä kommentit antaa varmuutta, että en todellakaan lopeta! Muutes, kuulin et oltais taas nelosella Matkaoppaiden mainoksissa :o en oo kyl ite nähny! :D Laita ihmeessä mailia, ihan mitä vaan! Kerro vaikka miten tapasitte sun miehen kanssa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Mikä sitten on pian :D Kesällä sitten.... <3

      Poista
    2. Kesä on ihan pian <3 Pitäiskö mun tartuttaa suhun hieman sitä positiivisuutta ;) Tää talvi-kevät menee ihan hujauksessa, I promise!

      Poista
    3. Niin kyl se nopeesti tulee... pitäis vaan nyt saada lennot varattua niin voi alkaa laskemaan päiviä :)

      Poista
  3. Jotain vanhoja matkaoppaiden jaksoja pyöri tv:ssä yks päivä ja lopussa oli "ensi kaudella" ja tekin olitte niissä :) ootte ihania!
    Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kuulin kans :D Voi ei... haha en halua enää nähdä itteeni +20 kilosena :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)