sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuksen aika

Heipparallaa ja toivottavasti kaikilla oli leppoisa juhannus! Me ollaan oltu muuttopuuhissa koko juhannus. Maanantaina saatiin avaimet ja maalit, tiistai ja keskiviikko maalattiin. Torstaina alettiin kunnolla paakkaamaan ja perjantai meni pakatessa. Vaikka illalla käytiinkin Pitäjänmäessä kokolla. Eilen lauantaina kannettiin kaikki tavarat vanhasta asunnosta tänne uuteen ja nyt ollaan kaaoksen keskellä. Onneksi mun maailman ihanimmat äiti ja isäpuoli olivat jälleen auttamassa meitä. Ei oltais muuten pärjätty mitenkään.

Olin aluksi aika surullinen tästä uudesta asunnosta, mutta nyt nään että kyllä tästä oikeesti saa tosi kivan. Ihanaa kun on oikea keittiö, TISKIKONE, LIESITUULETIN, sauna ja iiiso piha. Baby karkas eilen jo kaks kertaa pihalle. Nyt se istuu kokoajan ikkunalla ja maukuu haluavansa pihalle. Täytyy keksiä joku piiiiitkä nauru viritelmä, koska en uskalla sitä päästää irti kun tässä kuitenkin menee aika lähellä isotie. Pihalla on paljon raivattavaa ja laitettavaa, mut Mouadh (ja Rocky myös) on (ovat) hyvin innoissaan siitä. Rocky rakastaa repiä puun oksia ja mitä isompia ne on sitä parempi.Ehkä ens kesänä meillä vois jo olla pavilionki ja oikee puutarhakalusto. Jeeee!  Tää  tuntuu oikeasti kodilta, koska on iso (no ei nyy kauheen iso, mut 49.5 neliöö) ja tänne vois ehkä JOSKUS mahtua kolmaskin ihminen ;) Tää päivä menee tavaroiden purkamisessa ja pitää tehdä lista mitä kaikkea pientä pitää vielä hankkia. Tulispa kesäkin pian niin pääsisin tohon omalle pihalle ottamaan aurinkoa ennen lomaa. Joka muuten lähestyy kovaa vauhtia ♥ odotan kovasti, että pääsen näyttämään teille meidän kotia kuvissa ja postailemaan Tunisiasta.

9 kommenttia:

  1. Voi Babyä ku se on vikkelä :D
    Toivottavast ei karkaa.
    Näytät kauniilta tossa kuvassa ja ootan kutsua tupareihin! Hah haa

    ♡♡

    Terv. Jenski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jo monta kertaa karannut ja kyttää kokoajan :D Kiitos <3 Tottakai pidetään tuparit kun saadaan tää jonkunlaiseen kondikseen! pus muru <3

      Poista
  2. Onnea uuteen kotiin! Hyvä siitä varmasti tulee :). Innolla jo odottelen kuvia kodistanne ja ihanaa, että on oma piha. Siitä on paljon iloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä mä kans uskon, että tästä tulee kiva :) Meiltä puuttuu vielä meidän omat matot ja tauluja seiniltä. Jotain kuvia voisin ottaa, mutta isompaan katsaukseen menee aikaa ennen kun tää on kokonaan valmis. Ja piha on kyl mahtava juttu!

      Poista
  3. Millon tulee asuntopostaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitku täällä näyttää vähä valmiimmalta :)

      Poista
  4. Paastoaako Mouadh tällä hetkellä? Miten se näkyy teidän arjessa? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)