maanantai 25. toukokuuta 2015

Terve taas!

Oho. Olin aika kauan aikaa kirjoittamatta ja sainkin kommentteja ja kyselyitä miten on mennyt.

Raskausviikolla 39+4 eli 7.4.2015 klo 13.07 maailmaan saapui potra poika mitoilla 49cm ja 3420g. Poika syntyi perätilassa alateitse ja synnytys meni lääkäreiden mukaan kuin oppikirjassa. Voin kirjoittaa tarkemman synnytyskertomuksen myöhemmin jos teitä kiinnostaa(ko?). Olen todella tyytyväinen että päätin synnyttää alakautta enkä tehdä sektiota. Synnytyksestä on nyt vähän yli seitsemän viikkoa ja poika on kasvanut hurjasti, varsinkin pituutta. Hänen kasvojaan en tule blogissa näyttämään ja instakin on nyt yksityinen. Pojalla on ainakin vielä siniset silmät, vaalea iho ja tietyssä valossa punertava tukka (jota on paljon!). Nähtäväksi jää minkä värinen ja näköinen hänestä tulee :)

Alku oli rankkaa! Poika kellersi ja ravattiin arvojen takia sairaalassa. Sitten mulle tuli rintatulehdus ja tuntui että koko maailmankaikkeus on mua vastaan. Nyt arki jo rullailee ja päivät kuluvat siivillä poikasen kanssa. Masuvauvoja on vähän ollut ja käytiinkin vyöhyketerapiassa ja mennään vielä uudelleen. Lauantaina 6.6 on nimiäisjuhlat ja niitä nyt kovasti valmistellaan.

En mä enää osaa kirjottaa, mitä te haluatte kuulla ? :D

3 kommenttia:

  1. Onnea äiti, onnea isä, onnea pieni perheenlisä. Ihana vauveli.

    VastaaPoista
  2. Täällä yksi hiljainen lukijasi ilmoittautuu, kovasti olen odottanut vauvauutisia! Olisi kiva kuulla kaikesta, synnytyksestä, vauvasta, tämän hetkisestä elämästä ja suunnitelmista ym. Ihanaa ensimmäistä kesää teille vauvaperheenä!

    VastaaPoista
  3. Näin ittekin tuoreena äitinä Kaikki "vauvahömppä" kiinnostaa ;) Samoin kun se miten teillä on arki vauvan kanssa sujunut kaksi kulttuurisessa perheessä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)