maanantai 19. elokuuta 2013

Wake me up when autum ends...

On se jännä miten sää vaikuttaa mielialoihin. Perjantaina oli lämmin mutta syksyistä ja mentiin syömään, kiertelemään kaupungilla.ja leffaan. Mouadh oli ihan innoissaan tosta leffasta ja olihan se munkin mielestä ihan hyvä. Ainut vaan, että oon kamala jännittäjä ja en eläydyn vähän liikaakin :D Siinä vaiheessa kun syön sormiani ja puristan tuolin nojia rystyset punaisena, nii hokasin yhtäkkiä että tää on just semmonen leffa joka loppuu eniwei hyvin. Eli ihan turha jännittää tai pelätä, että joku hyvä hemmo kuolee. Sori jos joku on menossa vielä kattomaan ton :D

Lauantai oli masis päivä ja valehtelematta nukuin koko päivän. Kävin Rockyn kans pitkällä lenkillä ja ajattelin ottaa pienet päikkärit... heräsin sitten neljältä! Eli koko päivä pipariksi. Illalla siivottiin, tein täytettyjä kesäkurpitsoja (Mouadh oli ihan myyty) ja kävin salilla. Alettiin kattomaan yhdessä How I met your motheria alusta saakka. Se on kyllä niin hauska!! Olin taas valmis nukkumaan klo 23 :D Mouadhilla taas on joku unettomuus kausi ja se saattaa valvoa koko yön ja seuraavan päivän. Sitte se on vasta niin väsynyt, että pystyy nukkumaan... pitäisköhän mennä lääkäriin?!

Sunnuntaina oli ravintolapäivä! En oo koskaan ennen ollut ja voia apuaaa miten siisti juttu!! Ka mikä ilma! Kävin kavereitten kanssa Töölönlahdella syömässä luomuherkkuja, Ruttopuistossa omenakeksiherkkua ja Kampissa thaikku crepit suklaalla. Muistuttivat aika paljon tunisialaisia creppejä. Seuraava ravintolapäivä on 16.11 ja arvatkaa onko sillo meidän tunisialainen ravintola pystyssä?!?! Todellaki! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)