maanantai 5. elokuuta 2013

Updates

Voi kesä mikä helle! Ihanaa!! Melkein kun Tunisiassa olis ;) Siellä on taas alkaneet levottomuudet ja toisin kuin ennen niin Soussessa on myös ollut meininkejä. Toistaiseksi elämä on ihan rauhallista siellä ja turistien ja paikallisten turvallista olla. Tottakai tämmöiset tapaukset vaikuttavat turismiin mikä saa mut todella surulliseksi. Maan työllisyystilanne ei muutenkaan ole hyvä, niin mitä tapahtuu jos juuri vallankumouksen jäjiltä elpymään saatu turismi vähenee? En halua edes ajatella. Toinen mikä huolestuttaa, niin se että Mouadhin veli on poliisi. Koskaan ei voi tietää minkälaiseen tehtävään hän joutuu. Pelottaa, että sattuu jotain ; ( Peukut ja varpaat pystyyn että tilanne siellä pian rauhoittuu ja ihmisillä olisi turvallista elää. Mä muistan kun viime keväänä nähtiin yksi juuri alkamassa oleva mielenosoitus ja pian sen jälkeen tuli ilmoitus ulkonaliikkumiskiellosta. Mä meinasin saada paniikkikohtauksen. Olin vielä yksin kotona ja Mouadh ei vastannut puhelimeen ja soitin sen isälle paniikissa :D loppujen lopuksi eihän siinä missään vaiheessa ollut syytä paniikkiin vaan se oli vain varatoimi... mutta enpä ole ennen ollut semmosessa tilanteessa Suomessa niin alkoi pelottaa kun ei tiennyt mitä se tarkoittaa.

Viikonloppu vietettiin puistokirppiksellä ja tää kirppishaukka teki taas löytöjä ! Mouadhin äiti ehdotti että alkaisin ostamaan kirppareilta halpaa tavaraa ja myymään sitä kalliimmalla pois :D Ne eivät ihan ymmärtäneet kun sanoin, että se on kirjoittamaton sääntö ettei niin saa tehdä.... oon myös treenannut paljon ja nähnyt ystäviä ja syönyt hyvin ♥ parasta!

Ostin kirpparilta myös lisää Heroesin tuotantokausia ja aijotaan katsoa ne Mouadhin kanssa. Käytiin taas rullaluistelulenkilläkin illalla kun Rockylle ei tuu niin kuuma. Ai niin, sain uudet silmälasit !! I'm in love! Onko hot vai not?!

4 kommenttia:

  1. Uudet silmälasisi ovat HOT! tosi hyvin sopii sinulle! Ihanat nuo teidän eläinkaverukset kun noin nukkuvat. -Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha Kiitos :D Itekki tykkään niistä, vaikka ne onkin tommoset "nörttilasit". Aina ne ei oo noin söpöjä. nimimerkillä heräsin viime yönä sata kertaa kun ne vetävät ravia ympäri kämppää...

      Poista
  2. Hei mitenkäs teidän ramadan sujui? vai suorititteko miltään osin sitä? :)

    marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooo, sanotaanko nyt näin että se ei meillä kauheasti näkynyt :) Mähän en ole muslimi, joten mun osalta se jää toki ja ei Mouadh oikeen sitten tehnyt.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)