keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Pikakuulumiset

Aika tasan vuosi sitten saatiin kuulla, että Mouadh on saanut oleskeluluvan vuodeksi. Eilen Mouadh haki jatko-oleskelupaa, joka myönnetään yleensä 4 vuodeksi. Se vei poliisiasemalle kaikki paperit ja kuulemma 5 kuukautta on odotusaika. Koko sen ajan se saa olla Suomessa ja kaikki jatkuu ihan normaalisti. Enkä kyllä keksi mitään syytä miksi se ei saisi jatkoa. Mutta kyllä mua silti vähän jännittää...

Mitäs muuta meille kuuluu... No, eilen Baby ja Rocky saivat mun hermot melko kireelle kun tulin nälkäisenä salilta kotiin. Olin ennen salia paistanut jauhelihapihvejä varmaan kilon ja jättänyt ne muovikippoon pöydälle. Ennen kun lähdin niin laitoin vielä lautasen siihen päälle, että Baby ei hypi pöydälle ja haistele niitä. Noooooo,se ilmeisesti luki mun ajatukset, koska kun tulin kotiin ja Mouadh teki perunamuusia ja kysyi, että missä ne pihvit on... Huomasin pöydällä rikkinäisen lautasen ja tyhjän muovikipon. ELI Baby on hypännyt pöydälle ja tiputtanut kipon alas ja yhteistuumin ne ovat mussuttaneet kilon jauhelihapihvejä. Ei paljoo naurattanu.

Mun äiti on tulossa meille tänään yöksi ja lauantaina voidaan viettää äiti-tytär-päivää! Mulla on ollut kauhee ikävä kotiin ja tossa pari viikkoa sitten kun Karstulaan meno suunnitelma meni perseelleen niin itkin koko illan. Että ihanaa saada äiti tänne ja 11.10 mä/me mennään Karstulaan. Saadaan vkl myös yksi toinen yllärivieras... ;) Siitä VARMASTI lisää myöhemmin... Mouadh on AIVAN innoissan!

Nää oli tämmöset pikakuulumiset ja seuraavaks kirjottelen taas ruokajuttuja. Reseptejä luvassa!

6 kommenttia:

  1. Pystyykö mistään näkemään teidän matkaoppaatjaksoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pysty enään.. Meillä on ne meidän osuudet juuri tuolla levyllä. Mun iskä nauhoitti ja poltti levylle :)

      Poista
  2. Hei, luin sun blogia vähän taakse päin ja jäin katsomaan youtubesta Mouadhin kesäkuussa tekemää ja sun aiemmin tekemiä videoita. Ja voi hitsi, oli jotenkin tosi kiinnostavaa kuunnella, vaikutatte molemmat tosi ihanilta ihmisiltä :D Ihanaa syksyä ja kaikkea hyvää teille molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tänne! Laitankin heti kameran latautumaan, niin voisin taas tehdä pitkästä aikaa videopostauksen :) Kivaa syksyä sullekin :)

      Poista
  3. moi! onko mouadh pitänyt joskus blogia? törmäsin blogiin netissä ja ajattelin että joku on pöllinyt sun kuvia ja tekaissut blogin mouadhin nimissä. Sen verran kielitaito eroaa siitä mitä mouadh puhuu videoilla. Ajattelin vaa varoittaa ja jos näin on siitähän voi ilmoittaa ylläpidolle ja k.o blogi poistetaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, joo kyllä se on pitänyt blogia (eli varmaan kirjottanut muutaman tekstin) elikkä varmaan olet hänen blogiinsa törmännyt. Juu juttuhan on just niin että se osaa puhua tosi hyvin englantia, mutta ei osaa kirjottaa niin hyvin!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)