maanantai 14. lokakuuta 2013

Enjoy the little things in your daily life. One day you may understand that thouse were the big things.

En tajua miksi musta on tullut kamala unohtelija. Viime maanantaina tulin töistä kotiin ja mulla oli jäänyt avaimet sisälle. Mouadh oli vielä koulussa ja sillä oli akku loppu puhelimesta enkä yhtään tiennyt milloin se olisi tulossa. Koitin tunkea kättä postiluukusta ja avata ovea (tarviikoa sanoa että ei onnistunut...), mutta luovutin... päätin odottaa jonkun aikaa,mutta huomasin että maksaa vaan 20e jos huoltomies tulee avaamaan oven... Soitin huoltomiehelle ja jotenkin jo siinä vaiheessa tiesin, että ei olis kannattanut soittaa. Niinhän siinä kävi että kohta Mouadh tuli pyörällä ja huoltomies autolla sen perässä. Ei onneks paljon ottanut päähän :D Mutta oma vika.. tuleepahan muistettua ottaa avaimet mukaan.

Viime viikolla myytiin meidän "vanha" sohva ja haettiin "uusi" vuodesohva. Vanha sohva löysi paikan entisen työkaverin luota ja uusi sohva haettiin myös entiseltä työkaverilta. Sitten joskus kun meillä on iiihana oma koti niin ostan iiiiiihan uuden valkosen nahkasohvan. Siihen asti suosin kierrättämistä :)

Perjantaina lähdettiin heti töitten päätteeksi junalla kohti Karstulaa. Oltiin perillä joskus ennen kymmentä illalla. Musta on ihan käsittämäntöntä, että matka Helsinki-Karstula kestää jopa kauemmin kuin Helsinki-Sousse. Saman verran aikaa menee Suomen sisällä matkustamiseen kun Pohjois-Euroopasta Pohjois-Afrikkaan.

Lauantaina lähdettiin Saarijärvelle kirpparille ja uimahalliin uimaan. Ei ollakaan käyty Mouadhin kanssa vielä missään sisäuimalassa, joten sille täytyi ensin ostaa kunnon uimahousut :D Sen mielestä ne oli spiidot :D Oli niin hassua selittää miten uimahallissa pitää toimia ja että kukaan ei tuijota vaikka olet siellä ihan alasti. Kulttuurieroja! Mutta oli kivaa laskea liukumäestä ja lillua porealtaassa. Päätettiin, että mennään mahdollisimman pian Serenaan tai Flamingoon. Oltiin ihan rättiväsyneitä kun päästiin kotiin ja sitten vaan hengailtiinkin koko ilta.

Sunnuntaina oli ihana ilma ja käytiin lenkkeilemässä Karstulan näkötornilla. Äiti leipoi korvapuusteja ja laitettiin osaan niistä omenaa. Mä tein vielä omenahilloa ja maustoin ne kanelilla ja kardemummalla ♥ Illalla käytiin vielä Saarijärvellä Janskun luona iltapalalla ja sitten kotiin saunaan. Oonko koskaan kertonut paljonko Mouadh rakastaa saunaa?! PALJON! Meidän on ehdottomasti saatava sauna joskus sitten omaan kotiin. Illalla saatiin vielä pieni jännitysnäytelmä kun Baby karkasi ulos. Siellä sitten pakkasessa ja pimeässä yritettiin löytää sr taskulamoun valossa. Lopulta oli pakko hakea Rocky ettimään Baby ja sitten se löytyikin ja sain sen napattua. Mä olin jo ihan varma, että siihen loppui Babyn tarina :D

Mulla oli onneksi niin paljon ylityötunteja, että sain maanantaina vapaaksi, joten saatiin tää päivä vielä henggailla kotona ja lähteä rauhassa. Nyt ollaan junassa matkalla Helsinkiin. Mulla on kauhean ristiriitaiset tunteet aina lähteä Karstulasta. Toisaalta ihanaa mennä kotiin Helsinkiin, mutta niin ihanaa olla lapsuuden kodissa ja oman perheen kanssa. Haluaisin asua lähempänä, mutta se ei ole nyt mahdollista. Ja en todellakaan halua valittaa, koska Mouadh ei ole nähnyt perhettään vuoteen. Huomenna on iso Aid, mutta meillä ei ole oikeen juhlafiilistä :( Siitä huolimatta Hyvää Aidia kaikille muslimeille ♥

6 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköisiä pullia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli niin hyviä! Mun mamma leipoo parhaat korvapuustit. Mouadhki veti niitä varmaan kilon :D

      Poista
  2. Kuulostaa rentouttavalta viikonlopulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sitä se oli! Olin niin sen tarpeessa... tosin kaikki tuo reissaaminen kahden eläimen kanssa ei ole niin rentouttavaa. Oli paras viikonloppu piiiiiitkiin aikoihin!

      Poista
  3. Kääk! Kävit Saarijärvellä! Asuin siellä ennen ja seurustellessani ulkomaalaissyntyisen henkilön kanssa sain kyllä monet paskat niskaani.. Kaupungille ei aina viitsinyt lähteä, kun sai niin paljon turhia katseita osakseen ja naurettavaa kyllä, myös vaikka minkälaisia juttuja lähti liikkeelle.. Saarijärvi on kiva kaupunki vierailla, muttei kiva kaupunki asua :D Onneksi sulla oli silloin käydessäsi hauskaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha voi ei ! Joo mäkin olen asunut siellä ja vietttänyt hyvin paljon aikaa. Ihan mukava paikka kesällä ja aina silloin kun tietää, että kohta pääsee pois :) Eihän siellä kauheasti ole tekemistä. Mutta toki jos olisi kiva työpaikka ja ystäviä siellä niin kyllä siellä voisi asua. Uskon kyllä, että ulkomaailaisiin suhtautuminen (varsinkin tummempiin) voi olla aika ärsyttävää. Siellä kun ei maahanmuuttajia juurikaan ole ja monen ihmisen elämän suola on juoruta muista. Harmi juttu :( Ollaankohan mekin sitten joskus törmätty siellä? Jos kävit S-marketissa kaupassa niin saatettiin nähdäkin, koska olin siellä aika kauan töissä.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)