torstai 6. helmikuuta 2014

Travelling is the only thing you buy, that makes you richer

Tässä teille muutamia kuvia meidän laiva reissulta. Eipä tehty mitään ihmeellistä siellä. Kuhan vaan hengailtiin. Tokana iltana käytiin discossa, mutta laiva heilui niin kovaa ja tuli huonoa musiikkia, että tanssiittiin  yksi biisi ja mentiin nukkumaan :D Ollaanpas tylsiä! Ei vaan jaksanu.







Ruotsissa oli maailman ankein ilma! Tihuutti vettä ja kaikki oli vettä, loskaa ja kuraa... Käveltiin keskustaan ja käytiin vanhassa kaupungissa aamupalalla. Mentiin kiertämään muutama vaatekauppa ja taas syömään. Siinä se aina sitten menikin ja kiiruhdettiin takaisin laivaan.



En muutes ookkaan kertonut näistä ruskeista saappaista.Olin joka lauantaiseen tapaani kirpparilla ja huomasin ruskeat nahkasaappaat. Katoin, että onpas ihanat ja ihan käyttämättömät, harmi että koko on 38... Laitoin ne jo maahan, mutta ajattelin, että no kokeilen vielä. JA NE OLI TÄYDELLISET. Kotona huomasin kengän sisällä pienen kultaisen tekstin: MADE IN TUNISIA. Can u believe?!









Oli kivaa, mutta ens kerralla lentokoneella jonnekin muualle kiitos. Vaikkapa Köpikseen!

8 kommenttia:

  1. Te ootte kyllä niin söpöjä yhdessä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhiii kiitos <3 Harvemmin tulee enään otettua tämmösiä söpöily kuvia :)

      Poista
    2. Sama täällä, kuvii tulee otettua lähinnä sillon ku tapahtuu jotain oikeesti arjesta poikkeavaa :D

      Poista
    3. Niinpä! Tunisiassa ja tuolla Ruotsissakin ollaan "turisteina" liikkeellä niin voi huoletta kuvata kokoajan :D En ihan kehtaa tossa työmatkalla bussipysäkillä alkaa ottamaan kuvia....

      Poista
  2. Oletko Laura laihtunut? :P Näyttäisi siltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. M'ä en kyllä osaa sanoa, kun en käy koskaan puntarilla. Samojavaatteita kyllä käytän kun ennenkin. Toivottvasti en oo kun päinvastoin haluaisin saada vähän massaa.

      Poista
  3. I likeeeee!!! Jotenkin tuli tunne, että "tää ei voi olla totta!", kun taas oli mahtipontista lukea uusia postauksia :) Niin, kun luen noita vanhoja sata kertaa viikon aikana, niin se tunne kun tulee uutta <3 Kiitos lauraaaaaa, rakastan edeleen, pakko oli kommentoida :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOIII KIITOS! <3 Mä haluaisin kirjotella joka päivä, mut en vaan millää ehdi. Kiitos kun jaksat lukea mun höpö juttuja ja kommentoida <3 Oot ihana!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)