perjantai 21. marraskuuta 2014

Missing Tunisia

Suomeen saatiin lunta, mikä on ihanaa, MUTTA haluaisin kovasti jo päästä Tunisiaan. Tässä kuvia meidän lomalta viime kesältä, josta en ole edes tainnut kirjoitella... Nauttikaa kuvista

4 kommenttia:

  1. Aiiivan ihannnaaa <3 Tunisiapostauksia onkin ollu ikävä ja oikeestaan ihan kaikkia postauksia!! Oon tässä parin päivän sisallä lukenut sun koko blogin läpi moneen kertaan, ja tosiaan olen seurannut tätä ihanaa blogia jo vuodesta 2012.. Mä niin ihailen teitä ja miten ihanaa kun sä pääsit sillon oppaaksi töihin kun olit Tunisiassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kauheen usein kestä kattoa noita kuvia kun tulee niin kauhea ikävä! Kiitos ihanasta kommentistasi <3

      Poista
  2. Juu ikävä on myös tunisiaa.Seuraatteko miten nyt politiikkaa suomesta kun uutta parlamenttia ja presidenttiä valitaan.Minä ainakin nyt toivon että asiat alkaisvat mennä eteenpäin.Tuntuu että koko maa ollut niinsanotussa jumi tilanteessa että mikään ei ole edistynyt.Tai no tulihan tämä turistivero josta kellään ei tunnu olevan käsitystä miksi ja mihin rahat menee?Täsätä olen useammankin kanssa keskustellut niin kaikki levitellyt käsiään.Mutta Onnellista Odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me ihan kauheasti seurailla, silloin tällöin jotain uutisia kuullaan miehen perheeltä tai mies lukee uutisista. Toivon sydämeni pohjasta, että tilanne paranisi siellä tavallisten ihmisten osalta ja maa pääsisi huonosta jamastaan rakentamaan toiveikkaampaa tulevaisuutta. Se voi vaan olla helpommin sanottu kun tehty.. Kiitos :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)