lauantai 19. tammikuuta 2013

Huomenta!

Ihan ihmeellistä, että monta päivää on paistellut aurinko. Onneksi tänäänkin viikon ainoana vapaapäivänä voi  siitä nauttia.Tosin -20 astetta vähän laskee tunnelmaa. Mulla oli eilen nimppareiden lisäksi paska päivä, mutta tänään onneksi kaikki on paremmin ja mennään illalla leffaan. Tosin vielä ei olla päätetty, että onko se ranskalainen Koskemattomat vai tsunami leffa Selviytyminen? Onko suosituksia? Kumpi on parempi? Aamulla heräsin tämmösten vierestä ♥

4 kommenttia:

  1. Ainakin jossain sanottiin, että toi tsunamileffa saa kyllä herkistymään. Mä aion kyllä kattoo ainakin sen kun se tulee dvdlle. Ja täällä meillä päin ei oo tänään aurinkoa nähtykkään. Ihan paska ilma ja paska mieli. :D

    VastaaPoista
  2. Käytiin kattomassa se tsunamileffa, ja huh huh, voin kertoo, et onneksi otin nenäliinat mukaan! Kyllä kyyneleet virtasivat meillä molemmilla.. SUOSITTELEN!

    VastaaPoista
  3. Mä en varmaan pystyisi katsomaan koko leffaa koska se kosketti mua suuresti tapahtuma aikana..8 läheistä sukulaista oli siellä tuona tuhoisana hetkellä ja kaksi oli lähellä jäädä veden armoille :/ Onneksi heistä kukaan ei loukkaantunut. Koin niin suuren järkytyksen, että vieläkin asiasta puhuminen on vaikeaa. Serkkuni ei vieläkään puhu mitään siitä vaikka käyvätkin siellä joka vuosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, en ihmettele. Se oli rankka leffa ilman omakohtaisia kokemuksiakaan. Mietinkin sitä katsoessani, et kukaan joka siellä on ollut, ei varmasti pysty katsomaan kyseistä leffaa. Kannattaa yrittää puhua ja päästä yli jotenkin, ettei sitten tuu pitempi aikaisia seurauksia/pelkoja. Tsemppiä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)