lauantai 10. toukokuuta 2014

I'm back!!

Tässä on pientä hiljaisuutta ollut kun oon ollut kiireinen. Mutta arvatkaas mitä. Sain mun opparin valmiiksi. Valmistun VIHDOIN. Aloitin koulun syksyllä 2008 ja nyt sain sen loppuun. Mikä fiilis! Kaiken hyvän päälle Irlannin reissu alkoi eilen ja täällä sitä nyt ollaan nummien keskellä. Kauheasti ei ole elämään muuta mahtunut kun opparin kirjoittamista ja töitä. Olin kaksi viikkoa kipeänä allergiasta ja se yltyi pahemmaksi kuin vuosiin. Niin pahaksi, että astmalääkkeet käyttöön, saikkua ja akuutti keuhkoputkentulehdus. Nyt ollaan voiton puolella sen suhteen. Halusin vain tulla sanomaan, että nyt alan taas kirjoitella enemmän kun on oikeasti aikaa! Monesti teki mieli tulla kirjoittamaan juttuja ja kuulumisia, mutta pakotin itseni kirjoittamaan vain opparia ja kun se olisi ohi niin voisin kirjoitella niin paljon kuin vain jaksaisin. Tiedän, että kysymyspostaus on edelleen vastauksia vailla ja se onkin listalla ensimmäisenä kun palaan kotiin. Mutta kertokaas olisko teillä postaustoiveita nyt kun mulla on taas aikaa vaikka joka päivä kirjoittaa!

Ps. Tunisian matkaan enään 11 viikkoa ♥

10 kommenttia:

  1. Moi! Miksi valmistuit? :) Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, musta tulee vihdoin restonomi ja keittiömestari :) Kiitos!

      Poista
  2. Hyvää Irlannin reussua. Enjoy! t Maria

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea opparista! Ja rentouttavaa lomaa Irlannissa! Olet kyllä loman ansainnut opparin jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin mäkin ajattelin, että se reissu on mun palkinto!

      Poista
  4. Voi taju kuinka kaunis oot tossa kuvassa :O ihanaa kun oli postauksia taas luettavana :) sun blogi on yksi mun lemppareista :) (tai oikeastaan lemppari mutta haluaisin lukea enemmänkin :D) tosin ymmärrän jos ei aina jaksa nm. itse aloitin blogin ja kahden postauksen jälkeen en enää jaksanut kirjottaa koskaan xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Koitan kirjotella nyt enemmän kun en sitä vapaa-aikaa :D Vaikka aika tuntuu silti vaan menevän jonnekin :) Mun tuli Tunisiassa kirjoteltua enemmän kun jotenkin tuntui olevan enemmän asiaa. Katotaan kun taas pääsen sinne niin tuunko monta kertaa päivässä kirjottelemaan.

      Poista
  5. Saakos kysyä mihin ammattiin valmistuit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmistuin, tai virallisesti kylläkin vasta 13.6, restonomiksi ja keittiömestariksi.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)