sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Good and bad news

Blogissa on eletty hiljaiseloa. En oikein tiedä mitä tämän kanssa tekisin. Rakastan kirjoittamista ja tiedän miten (yllättävän) moni tätä blogia lukee ja haluaisi minun jatkavan. Mutta mutta... katsotaan.

Tuntuu, että muutettuamme uuteen kotiimme, joka ei kylläkään tunnu kodilta vieläkään, kaikki on mennyt enemmän ja vähemmän pieleen. Ihan kuin asunnossa olisi jokin kirous. Aloin jo miettimään, että onkohan edellinen asukas tehnyt siellä itsemurhan... Mouadh katto mua kun vajaata ja käski olla hiljaa :D Saatan olla ehkä hieman hysteerinen .... joskus.... Kamalin asia mitä on nyt tapahtunut on Babyn kuolema. Mun rakas pieni muru olisi täyttänyt juuri 3.vuotta. Valitettavasti Baby jäi tiistaina 6.10 illalla auton alle ja kuoli heti. Päälle ajaja oli (Jumalalle kiitos) itse vienyt Babyn Viikkiin, jonne keskiviikko aamuna soitin ja kuulin järkyttävän uutisen. Tosin olin jo vähän arvaillutkin näin käyneen. Keskiviikko me vaan itkettiin ja halittiin Rockyä. Perjantaina haettiin Babyn ruumis ja lähdettiin Karstulaan hautaamaan Baby. Siellä se on turvassa ja nukkuu ikiunta mun toisen kissan vieressä. Tämä on ollut raskas viikko, mutta pakko ajatella, että Babyn elämä oli tarkoitettu tämän mittaiseksi. Raskainta on, kun huomaa automaattisesti etsivänsä sitä katsellaan tutuista nukkumapaikoista, odottaa sen tulevan peiton alle kylkeen nukkumaan ja aamulla maukuen seuraavan vessaan ja aamupalalle kalkkunasiivun toivossa. Onneksi ihania muistoja on paljon ja tiedän, että ilman meitä Baby olisi kuollut jo monta vuotta sitten. Baby sai hyvän elämän eikä kukaan olisi sitä voinut enempää rakastaa kuin minä, Mouadh ja Rocky.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

"Do not stand at my grave and weep.I am not there.I do not sleep.I am a thousand winds that blow.I am the diamond glints on snow.I am the sunlight on ripened grain.I am the gentle autumn’s rain.When you awaken in the morning’s hush,I am the swift uplifting rush Of quiet birds in circled flight.I am the soft stars that shine at night.Do not stand at my grave and cry;I am not there.I did not die."

***

Ei mahdu se asia sanoihin,
ei lauseisiin, ei kyyneliin,
miten paljon sä meille merkitset.
On kuvasi piirtynyt sydämiin,
sinä ansaitset parhaimmat kiitokset.
Kaikki opetus elämästä
mikä sinulta saatu on,
on sisältö enemmästä,
se rakkaus pyyteetön.
Siksi lausumme kiitoksen sinulle Baby,
kaikesta mitä annoit meille.
Vain muistot ja rakkaus lohduttaa,
olkoon leposi rauhaisaa.

***
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mouadh on ollut tosi kipeä ja sairas. Syy onneksi selvisi ja hän pääsee leikkaukseen. Kyseessä on ihan vaan tähystysleikkaus, mutta toki se pelottaa silti. Hän ei ole koskaan ollut missään leikkauksessa tai näin monissa tutkimuksissa, joten jännitti niitä kovasti. Se, että oma perhe on tällaisella hetkellä kaukana, tuo tietenkin lisäjännitystä ja pahaa mieltä niin Moaudhille kun hänen vanhemmilleenkin. Mä uskon ja toivon, että kaikki menee hyvin.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mutta jottei kaikki olisi niin kamalaa ja synkkää, niin iloa ja onnea meidän elämäämme toi elokuussa tieto, että meitä on siunattu suurella lahjalla. Meille nimittäin tulee vauva ♡♡♡ Laskettuaika on huhtikuun alkupuolella, joten kaikki on hyvin alussa, mutta kuitenkin nyt jo turvallisemmalla puolella raskautta. Olemme hyvin onnellisia ja ylpeitä tulevia vanhempia ♡♡♡ Näin juuri viime yönä unta, että synnytin ja vauva oli maailman suloisin poikavauva. Mulla on ollut jo aikaisemmin tunne, että poika tulee ja nyt se vielä vahvistui. Katsotaan paljonko tulen vauvasta ja raskaudesta kirjoittamaan. En ole vielä päättänyt haluanko näin yksityisiä asioita kuinka paljon tuoda esiin. Varsinkin kun viimeaikoina blogiin tulleet kommentit eivät ole olleet niitä kivoimpia. Halusin kuitenkin kaikkien teidän ihanien lukijoiden tietävän syyt hiljaisuuteeni. Mukavaa alkavaa viikkoa ♥

21 kommenttia:

  1. Otan osaa suuren suruunne :(
    En ennen ymmartanyt, et miten joku oikeasti suree kuollutta lemmikkiaan, mutta nyt kun omistan itse kaksi kissaa niin en kesta edes ajatella kuolemaa. Vaikka ne ovatkin vain elaimia niin ne ovat niin tarkeita ja rakkaita. Teidan babylla oli lyhyt mutta varmasti kaunis elama ja niin valittavat vanhemmat. Kuinka moni olisi nahnyt sen kaiken vaivan minka te naitte, etta saitte tuota Babyn mukananne Afrikan mantereelta Eurooppaan? En usko, etta kovin moni, taman blogin kautta se jo huomasi etta Baby on teille kaikki kaikessa. Babylla oli varmasti ihana elama teidan kanssa, paljon virikkeita, uusia paikkoja, toisia elaimia ja paljon paljon rakkautta ja hellyytta<3 <3 <3

    Mutta asiasta toiseen, oli ihanaa kuulla ilouutisenne!!! Olen todella onnellinen teidan puolesta, jotenkin joskus mietinkin etta mita jos ootkin raskaana kun ei tullut blogiin enaa paljoo kommentteja, mutta sitten ajattelin etta et varmaankaan oo kun oot niin monta kertaa blogissa kertonut, etta et viela ainakaan halua perheenlisaysta.
    Mutta niin IHANA yllatys!! Teista tulee mahtavat vanhemmat! Toivottavasti alkuraskaus on kohdellut sua hyvin ja paljon tsemppia raskausaikaan ja tietysti sen jalkeen :)

    t. Ava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli (jälleen) itku. Kiitos sanoistasi, et voi uskoa kuinka paljon ne lohduttavat tällä hetkellä. Baby on ja oli meille niin paljon muutakinkuin lemmikki. Hänen ottamisensa oli ensimmäinen sinetti sille, että me olemme Mouadhin kanssa yhdessä tosissamme. Yhdessä hoidimme hänet terveeksi. Rocky ja Baby ovat kasvaneet yhdessä ja se sattuu vielä oman surun lisäksi kun näkee Rockyn ihmettelevän missä Baby on. Raukka jopa alkoi kaivamaan Babyn hautaa :'( Mutta näin nyt vaan kävi ja se on hyväksyttävä.

      Alkuraskaus on mennyt todella hyvin ! Kiitos ♥

      Poista
  2. Voi ei, ikävää miten Babylle kävi :(

    Mutta onneksi ihaniakin uutisia ♥♥♥♥♥♥♥♥♥. Oikein paljon onnea :)
    Toivottavasti jatkossa edes vähän kirjoittelet :)

    Paranemisia miehellesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa mä taas tästä innostuisin. Pitäisi saada vaan uusi kamera. Alkaa ärsyttää nää kännykkäkuvat. Ja kiitos kiitos kiitos ♥

      Poista
  3. Voi Laura, pahoittelut menetyksestänne. Itsekkin olen joutunut hautaamaan rakkaita lemmikkejä, eikä se ikinä helppo paikka ole :( Vaikka pahalta tuntuukin niin koita olla stressaamatta nyt liikoja ja keskittyä iloisiin asiohin.

    Suuren suuret onnittelut tulevasta perheenlisästä! Itse olen parikuisen minimiehen tuore mamma ja joka ilta lähetän kiitoksen, että tuollainen onni meitä potkaisi. Olen satunnaisesti blogiasi kommentoinut, tuskin minua muistat, mutta pojan isähän ei ole suomalainen. Siinä mielessä teidän ja meidän lapsemme joutuvat kasvamaan vähän eri lähtökohdista kuin normi suomalaiset lapset. Mutta jatka ihmeessä kirjoittamista niin saadaan seurata elämäänne. Ja ennen kaikkea onnellista odotusta :)

    T. Sazu

    VastaaPoista
  4. Ei ole helppoa ei, mutta kun lemmikin ottaa niin pitää valmistautua siihen, että niiden elämä on väistämättä lyhyempi kuin meidän :( Päivä kerrallaan ♥ Ja kiitos, onnellisessa asemassahan tässä ollaan. Ehkä mä nyt innostun taas kirjoittelemaan :) Tuntuu vaan olevan niin kauheasti joka illalle ohjelmaa, että en tiedä missä välissä kirjoittelen. Kiitos kommentistasi ♥

    VastaaPoista
  5. Olen pahoillani kisulin puolesta. :(

    Ihanaa vauva! <<33 Oikeinoikein paljonpaaaaljon onnea tuleville vanhemmille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ onneksi meillä on ihania muistoja ♡ Ja kiitos tosi paljon onnitteluista ! :)

      Poista
  6. Kaikesta ikävästä huolimatta useinhan elämässä näin menee että kun jostain joutuu luopumaan vaikka raskasta onkin niin tilalle on tulossa jotain uutta ja ihanaa Onnea! On taas tulossa uusi ja ihmeellinen aika ja seuraava reissu Tunisiaan saa ihan uuden merkityksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin koitan ajatella, että vaikka tämä menetys kamalalta tuntuukin, niin onneksi meille tulee tilalle jotain ihanaa ♡ Katsotaanmilloinka päästään Tunisiaan, kunkesällä on pienelle vauvalle liian kuuma :)

      Poista
  7. Hei,

    Onnittelut vauvasta ja pahoittelut Babyn menetyksestä. Kiva oli kuulla kuulumisiasi. Tsemppiä jatkoon. t Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet kaipaillut kuulumisia. Kiitos paljon ♡

      Poista
  8. Hassu juttu, ihan eilen tuli mieleen, että pitäisikin pitkästä aikaa kurkata, oletko päivitellyt blogia. Miten sattuikin, että just olit kirjoitellut!
    Todella kurjaa, että menetitte Babyn :( . Ja toivottavasti tosiaan Mouadh paranee pian.
    Mutta voi että, mikä uutinen oli! Onnea tuleville vanhemmille! :)

    Miksi uusi koti ei tunnu kodille?


    terkuin,
    emppu

    VastaaPoista
  9. Olen muutaman vuoden jo seuraillut blogiasi, Karstulasta kun ollaan molemmat ;D tää sun blogi on aivan ihana ja innolla aina odotan postauksia. Paljon onnea ja siunasta vauvasta! ♥ Ja osanottoni Babyn pois menosta :C.

    http://rakkaudella-aiti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha Karde rulaa ;) Kiitos tuhannesti ihanista sanoistasi ♥

      Poista
  10. Oiiii onnea paljon vauvasta! :)

    VastaaPoista
  11. Voi että, johan on kaikkee ikävää teillekin sattunu just aikaan jollon sun pitäis päästä vaan nauttimaan raskaudesta! Toivotaan kuitenkin että Mouahdin leikkaus menee hyvin ja pikku hiljaa Babyn kultaset muistot korvaa kovan surun. Ja toisaalta ei parempaan aikaan haikara olis voinu tulla vierailulle, nyt voitte yrittää keskittyä kaikkeen ihanaan mitä odotus ja pikkunen tuo mukanaan, kaiken surun keskellä <3 Jaksamisia koko perheelle ja paljon onnea vauva uutisista vielä tätäkin kautta!! :)

    VastaaPoista
  12. Voi kamaluus mitä Babylle kävi!! :( Mutta paljon onnea vauvasta ja jatka ihmeessä blogin kirjoittamista, sun juttuja on aina niin kiva lukea! :)

    VastaaPoista
  13. Toivottavasti et lopeta blogin kirjoittamista, niin moni on lopettanut!
    Paljon onnea vauvan johdosta :)

    VastaaPoista
  14. Ihanaa lukea vauva-uutisia, onnea!!! Ja Älä lopeta bloggaamista, tulis ikävä! Ihanaa raskausaikaa ja hyviä vointeja! -J

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)