maanantai 26. marraskuuta 2012

Why are children allways first To feel the pain and hurt the worst

Oon jo pitkään halunnut kirjottaa eräästä asiasta, mut musta tuntuu, et nyt vasta on oikea aika jakaa tää asia teidän kanssa. Moni ehkä ihmettelee miks edes haluan kertoa näin henkilökohtaisen asian, mut haluan, et ihmiset tietää ja ymmärtää, että tässä maailmassa on myös poikien/miesten hyväksikäyttöä eikä vain naisten. Kaikki alkoi siitä kun Mouadh oli 17.vuotias ja työskenteli hotelleissa ja ravintoloissa. Samaan aikaan nimeltämainitsemattomalla matkanjärjestäjällä työskenteli 35.vuotias turkkilainen nainen matkaoppaana, joka iski silmänsä Mouadhiin. No, ylläri ylläri he alkoivat tapailemaan ja nainen alkoi puhua siitä kuinka Mouadhin pitäisi muuttaa sen kanssa Turkkiin ja miten sen elämästä tulisi täydellistä ja ihanaa siellä. Nainen vakuutteli rakkauttaan Mouadhille ja Mouadhin isälle, jonka oli pakko allekirjoittaa papereita, että alaikäinen poika saisi passin. Mouadhin äiti ei koskaan hyväksynyt kyseistä naista ja nainen ei saanut tulla heille kotiin. Isä oli ihmeissään, varoitteli poikaansa, mutta halusi niin kovasti uskoa siihen, että poika saisi paremman elämän ja tietää mitä on tekemässä, että auttoi passin hankinnassa. Mouadh oli tuntenut naisen 3 kuukautta ja yhtäkkiä nainen kertoikin olevansa raskaana. Ja niinpä Mouadh lähti Turkkiin naisen kanssa.





Ennen Turkkiin muuttamista Mouadhille selvisi, että nainen on naimisissa, mutta omien sanojensa mukaan eroamassa miehestä ja hän rakastaa vain Mouadhia. Kuka 17.vuotiais sinisilmäinen poika ei semmoista uskoisi? Varsinkin jos nainen on hänelle raskaana?





4.11.2008 maailmaan syntyi yksi kauneimmista ja komeimmista poika lapsista mitä oon koskaan nähnyt. Mouadh oli töissä Turkissa lähes kaksi vuotta ja yritti kovasti pitää huolta lapsestaan. Niin hyvin kun just 18.vuotias voi pitää. Eräänä iltana Mouadh ja nainen olivat yökerhossa ja nainen kertoi menevänsä vessaan. Pian Mouadh alkoi ihmetellä, että miksi nainen ei tule pois vessasta ja yritti soittaa hänelle, mutta puhelin oli kiinni. Mouadh lähti takaisin kotiinsa päin ilman avainta ja kiipesi ikkunasta sisään eikä naista eikä lasta löytynyt mistään. Parin päivän sisällä Mouadh sai kuulla, että nainen oli lopettanut työnsä ja lähtenyt lapsen kanssa Istanbuliin. Puhelimeen nainen ei vastannut päiviin ja Mouadhin oli pakko hankkia lentoloput takaisin Tunisiaan. Pian ennen lähtöä nainen vastasikin puhelimeen ja antoi Mouadhin tulla heidän luokseen hyvästelemään lapsen. Sen päivän jälkeen Mouadh ei ole nähnyt poikaansa. Niin ja vielä yksi pieni juttu, jonka Mouadh sai tietää myöhemmin. Nainen ei koskaan ollut eronnut miehestään ja oli synnyttäessään sanonut lapsen olevan hänen aviomiehensä. JOKA EI KOSKAAN VOINUT SAADA LAPSIA. Eli virallisesti Mouadh ei ole oman lapsensa isä. Yhteenvetona: 35. vuotias nainen etsii itselleen 17.vuotiaan pojan, koska oma mies ei voi saada lapsia ja hankkiutuu raskaaksi. Ja kun poikaa ei enään tarvita, niin heittää tämän pois elämästään ilman, että pojalla on mitään oikeuksia omaan lapseensa?



Miten tää sitten liittyy muhun, niin sen jälkeen kun me tavattiin, niin kyseinen nainen ja varsinkin hänen äitinsä ovat lähetelleet mulle tosi kammottavia viestejä. En jaksa niitä sen enempää alkaa avaamaan, mut siis ihan hulluista ja sairaista ihmisistä on kyse. Sitä miks ne jaksaa/haluaa meidän elämään puuttua, sen jälkeen miten nainen vaan halusi käyttää Mouadhia hyväkseen saadakseen lapsen, niin en tiedä. Ja kaikista parasta tässä on se, että ne on jotenki löytäneet mun blogin ja tietää, et Mouadh asuu nyt Suomessa. Ja mitäs siitä seurasi? Nyt se nainen haluaa, että Mouadh virallisesti mustaavalkoisella olisi lapsen isä, koska Mouadh on Euroopassa. Se nainen ihan oikeasti lähetti viestin, et nyt kun oot Euroopassa, jossa kaikki on paremmin, niin olis varmaan MEIDÄN pojan kannalta parempi, että olisit nyt virallisesti sen isä. VOITTEKO KUVITELLA??!?!? Mouadhin unelmien täyttymys olisi, että se olis virallisesti pojan isä, mutta se nainen on niin kiero, että tässä on ihan jostain muusta kyse. Mut me/minä uskon, et jonain päivänä paha saa vielä palkkansa ja Mouadh voi olla pojan isä ja poika saa tietää totuuden siitä, miksi sen isä lähti pois aikoinaan. Nykyään se nainen antaa kuitenkin Mouadhin soittaa pojalleen ja puhua sen kanssa, mutta eihän poika puhua englantia tai arabiaa eikä Mouadh niin hyvin turkkia. Koko tarina on mun mielestä niin surullinen ja tiedän miten paljon se on satuttanut Mouadhia, et mua alkaa aina itkettää kun edes ajattelen koko asiaa. Kun Mouadh soittaa pojalleen ja poika sanoo maailman suloisimmalla äänellä ISI, niin mun padot aukenee ja tiedän miten paljon Mouadh rakastaa poikaansa ja haluaisi olla sen elämässä, mutta se ei voi. Pointti tässä postauksessa oli se, että ei kannata ajatella, että vain miehet käyttävät naisia päästäkseen Eurooppaan/"parempiin" maihin. On olemassa myös naisia, jotka ovat hyvin itsekkäitä ja tekevät mitä tahansa muiden kustannuksella saavuttaakseen omat päämääränsä.




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheB667aWQURg-X7J2kl3OJIWqwBnI11Sd9xAiipFCW50I5Ov7VUajNDbTS8R5QqFvgxB9kGQu9-m1-UuwRxAzMremOPjgvRI5HQG33hDsLh4r5KCgPj_8rav9AlnyuZczT3lcpDwvxMyvk/s1600/father-son.jpg

1350523017399604_large


K189ok_large


Tumblr_lxlfiuh9rk1qbxpeso1_r1_500_large




(Kuvat google & weheatit)











8 kommenttia:

  1. Menin ihan sanattomaksi tämän luettuani. Kuinka kylmiä jotkut ihmiset voivatkaan olla - aivan kuin isällä ei olisi samanlaista oikeutta omaan lapseensa kuin tämän äidillä.

    Mutta ihan kuten sanoit, niin myös minä haluan uskoa maailman oikeudenmukaisuuteen ja siihen , että paha saa palkkansa.

    Voimia sinne teille molemmille ja ennen kaikkea tervetuloa Suomeen! <3

    -Emma/My Exploration

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma <3 Tää maailma on täynnä pahuutta, mutta onneksi myös hyviä ihmisiä. Ja onneksi meidän matkamme varrelle on kuitenkin sattunut enemmän hyviä ihmisiä kuin pahoja. :)

      Poista
  2. Voi kuinka surullinen tarina - voimia teidän pienelle perheellenne! Minä ainakin uskon tarinasi, vaikka edellä kommentoinut henkilö yrittää muuta väittää. :-( Kiitos blogista, olen seurannut matkaasi alusta lähtien. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarina on surullinen, mutta onneki sen loppu on vielä avoinna ja siitä voi tulla myös onnellinen loppu :) Niin kuin tekstissäkin jo kerroin, niin kyseiset ihmiset yrittävät vieläkin puuttua elämäämme, mutta en jaksa välittää. Kiitos kommentistasi, toivottavasti pysyt blogin matkassa vielä tulevaisuudessakin :)

      Poista
  3. Uskomaton tarina ja niin surullinen. Minä myös uskon, ja olen sen elämässäni kokenutkin, että paha saa palkkansa. Kaikkea hyvää teille elämässänne ja voimia tämän asian kanssa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos <3 Voimia me tarvitaankin! Mä kestän paljon tässä elämässä, mutta pieni viaton ihminen joutuu kärsimään ihan turhaan :( Kaikkea hyvää sinullekin :)

    VastaaPoista
  5. Harvemmin liikutun mistää blogiteksteistä, mutta tää kyllä pysäytti. Niin surullista etten oikein osaa sanoa mitään :(
    Ihan sairasta....
    Ja jotenkin niin pelottavaa, että nyt se nainen on ottanut yhteyttä ja ahdistelee teitä.
    Mutta se on totta, että aina lopussa paha saa palkkansa ja kaikkiin ikävimpiinkin juttuihin löytyy selitys. Jos ei tässä elämässä niin sitten kuoleman jälkeen, oon varma siitä.

    Mutta paljon voima ja jaksamista teille sinne <3 Toivotaan että asiat selkenis joku päivä vielä ja että Mouhad saisi nähdä poikansa uudelleen!

    VastaaPoista
  6. Niin en mä oikeen osaa muuta ajatella kyseisestä naisesta kun, että ne on sairaita. Enemmän kyseessä on kuitenkin naisen äiti, joka meille lähettelee viestejä. Eli se on vielä hullumpaa.

    Eiköhän me yritetä mahdollisimman pian matkustaa sinne suunnalle tapaamaan Mouadhin poikaa, kunhan voidaan olla varmoja, että se on turvallista. Kiitos sinulle ja kaikkea hyvää sinnekin <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)