tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kotini on linnani

Multa pyydeltiin kuvia meidän kodista. Ajattelin tiistai-illan ratoksi ottaa muutaman kuvan teille. Täällä ei tosin ole mitenkään erityisen siistiä ja jätin suosiolla "keittiön" ja vessan kuvaamatta. Meillä on siis kaksi huonetta ja keittonurkkaus (or whatever u want to imagine that it is :D ) ja lasitettu parveke. Kukaan ei koskaan usko, että tässä on VAAN 39 neliötä, koska tää vaikuttaa isommalta. Parveke ja makkari on tungettu täyteen meidän kamoja varastosta, koska meidän talossa alko putkiremppa ja häkkivarasto piti tyhjentää. Ihanaa! Eli siinä syy miksi etsitäänkin nyt asuntoa, koska meidän on pakko muuttaa pois. Ja halua ihan oikean keittiön kiitos. Mutta siis tässä muutamia kuvia meiltä ei niin siistinä päivänä, eikä edes sänkyä oo Mouadh pedannut aamulla!

Pieniä muutoksia haluaisin. Esim olkkariin haluaisin zeepra maton, makkarissa toi meidän taulu sängyn päädyssä ei oo siinä jäädäkseen ja ruokapöydän tuolit kaipais istuintyynyt. Mut joo, metsästän tori.fistä niitä ja kun saadaan uus koti niin sinne keksin taas kaikkea kivaa.

Mouadh tykkää kaikista kirkkaista väreistä esim punasesta. Mä taas en tykkää yhtään. Molemmat tykätään mustasta, valkosesta ja harmaasta ja siks olkkari onkin tämmönen. Makkari on enemmän mun vanhanaikainen/romanttinen valko-beige-vaaleenpunanen (nyt tosin vähä harmaata ku on noi pussilakanat) ja päiväpeitto onkin valkonen pitsikuvioinen ja vaaleenpunaset tyynyt samat ku olkkarissa (Tunisian kodista). Tää on meidän näkönen ja en malta odottaa meidän tulevaa isompaa ja toivonmukaan uudempaa kotia.

4 kommenttia:

  1. Ihana sänky :) just kattelin samanlaista ikeasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä oon aina halunnut tommosen sängyn. Mut oikeestaan vielä semmosen joka olis mustaa metallia :)

      Poista
  2. Home sweet home <3 Ihana koti, ymmärrän, jos ette haluaisi luopua ja muuttaa pois :) Kelpaisi meillekkin, aika sopivan kokonen, ei liikaa siivottavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kyl mä tästä mielelläni luovun jos saadaan kohtuuhintainen isompi ja kunnon keittiö ja TISKIKONE! Ai, että en oo koskaan asunut kämpässä jossa on tiskikone. Tiistaina mennään kattomaan yhtä ihan unelmien kotia <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)