keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Onpas ollut taas tekemistä eikä ole ehtinyt kauheasti tänne kirjoitella. Viime viikko meni ihan super nopeasti töissä ja tää viikko menee samalla kaavalla. Viime vkl oltiin perjantaina mun entisen työkaverin läksäri/synttäreillä, kun tämä tyttö päätti muuttaa kesäksi NYCiin! Kuinka siistiä?! Saatan olla vähä kade ;)

Lauantai olikin meidän hääpäivä ja samalla mun känkkäränkkäpäivä. Mulla oli aamusta alkaen kauhea päänsärky. Niskat ja yläselkä on niin jumissa, että itkua väänsin. En tiedä mihin koko päivä meni, mut illalla tanssittiin One and Onlyt meidän olkkarissa ♥ ja sen jälkeen lähdettiin kattomaan Stellaa! Mouadh ei tietenkään ymmärtänyt mitään sanoista, mut siel me eturivissä jammailtiin ja lauloin (huusin) täysiä. Ja soittivat Häävalssinkin ♥ Mulla ei ole puhelimessa kuvia sieltä, mut laitan myöhemmin!

Sunnuntaina oli kotitöiden ja salin vuoro. Iltapäivällä lähdettiin 8.v synttäreille ahmimaan kakkua ja illalla saatiin vielä yövieras Tunisiasta. Ja saatiin tuliaiseks tietty couscosia ja aplaa!! Mikä herkkuhetki meillä olikaan maanantai-iltana... nam nam!

Että siinä se vkl menikin.. Tänään oli tarkoitus mennä Helsinkipäivän ilmaiskonserttiin. Onneks tuli huono ilma niin sai jäädä kotiin :D käytiin just Rockyn kanssa juoksulenkillä. Luulis, et Rocky vetää kauheeta vauhtia mun edellä, mut se on ihan päinvastoin. Mä vedän Rockyä perässäni ka se vaan lepposasti jolkottelee eteenpäin... kuinka ärsyttävää!

En muute ookkaan kertonut mitä kävi tuossa viime viikolla kun oltiin lenkillä, mä pyörällä ja Mouadh rullaluistimilla. Eka tuli vastaan mies kusella keskellä tietä. Mentiin sen ohi ja 200m päässä oli prisman ruokakassi täynnä ruokaa. Mouadh katto sinne ja siellä oli pankkikortti ja s-kortti. Mietin hetken ja totesin, että sen on pakko olla sen kusella olevan tyypin ruokakassi. Sille Mouadh sitten kävi kassin viemässä ja hyvä kun tunnisti nimensä. Tiedä sitte, et oliko sillä ollu lompakkoki siinä pussissa, mut joku käyny ennen meitä kattomassa sen kassin ja ottanut lompakon ja heittänyt vaan kortit sinne.. mutta olipahan taas kulttuurishokki Mouadhille :D

Nyt suihkuun, iltapala ja nukkumaan! Alla paaaljon sekalaisia kuvia puhelimesta.

2 kommenttia:

  1. Ahhaahhaa :D Vähän repeilen täällä tolle kulttuurishokille :D.

    Hei jos oot ihan jumissa, Pasilassa muistaakseni on se hieronta-akatemia vai mikä, tekevät välillä edullisestikin niitä opiskelija/harjoittelutöitä tms. monet tutut kehuneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikee tienny olisko pitänyt itkeä vai nauraa siinä hetkessä sillo :D mut nyt kyllä naurattaa... Oonki käyny siellä Pasilassa tossa joskus huhtikuussa. Pitäis taas mennä! Suosittelen kyllä kans sitä paikkaa kaikille :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)