keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Summer is here!!


Vooiiiiii, viime viikonloppu oli ihana !!! Sää oli tietty mitä ihanin ja oltiinkin paljon ulkona. Lauantaina Mouadh otti rullaluistimet alle ja minä pyörän ja lähdettiin kohti Jätemäkeä. Rocky sai siellä jopa ekan punkkinsa :( Niiiiin hienot maisemat ja hyvää treeniä kiivetä ylös se melkeen 500 porrasta...





Sunnuntaina otettiin puistossa aurinkoa ja rehkin kouluhommia. Illalla päästiin kaverin kyydillä Rajasaaren koirapuistoon ja Rocky oli viivana vedessä!






Kesä on ihanaa!!! Ja tänä kesänä aijon tehdä paljon juttuja. Ja tänä kesänä vihdoin saan olla se ihminen joka kauppaan tai kahvilaan mennessään saa sanoa työntekijöille: "Ihana tulla tänne viileään ku tuolla ulkona on niin kuuma!" Mä oon ollut aina se joka on +30 asteen helteessä kaupan maitokaapissa töissä 3 takkia päällekkäin aivan jäässä. Tai lähes aina iltavuorossa/viikonloppuna kahvilassa töissä ja aivan poikki vuoron jälkeen ettei jaksa tehä muuta ku olla kotona. Tänä kesänä nautin siitä, että oon 8-16 töissä ja aina viikonloput vapaalla ! MEE LAIKS !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)