tiistai 14. tammikuuta 2014

Ikävä jatkukoon

Jos jollekin jäi vielä epäselväksi niin I MISS TUNISIA. Ottaisimpa Suomessakin näin paljon kuvia.







Anteeks hahahahhahahahahhaha














One of the best weeks !!! 
























These moments will always stay in my heart in a special place. Makes me cry to think how much I miss our family back in Tunisia. Love u all there.

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, noista oikeen huokuuu tunnelma!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mulla on niin ikävä tuota kiireetöntä fiilistä <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. I know <3 Mieti, en oo käynyt Tunisiassa yli vuoteen.... ja pääsen toivottavasti (vasta) kesällä :(

      Poista
  3. Tiedän niin tuon tunteen, kun ikävöi johonkin.. Se on yksi pahimmista (ehkäpä pahin) tunteista mitä voi olla.
    Pelkästään yksi kuva saa itkemään, eikä helpota yhtään vaikka kuinka ajattelisi että enää muutama kuukausi ja pääsee rakastamaansa paikkaan kolmeksi kuukaudeksi.
    Jollain tavalla olen kateellinen esim. ystävilleni, joille on päivänselvää että heidän elämä on Suomessa. Olisi tää elämä paaaaaljon paljon helpompaa, jos omalla kohdalla olisi samoin, mutta eihän sille mitään voi mitä sydän haluaan ja mihin se kuuluu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se aina menee, että sinne sitä ikävöi missä ei silloin ole. Tunisiassa ikävöin Suomeen. Kyl me usein mietitään, et onko tää Suomi nyt meille se oikea paikka. Olis se niin helppoo kun ei kumaankaan tarvitsisi luopua perheestään tai omasta maastaan. Mutta toisaalta jos vaikka Kiina olis ainut paikka missä voitais olla yhdessä, niin kyl mä sinne muuttaisin vaan, että saatais olla yhdessä! Voisia sulle <3

      Poista
  4. Ihania kuvia! <3 mullaki on kova ikävä tunisiaan, isän puolelta koko suku siellä :)

    VastaaPoista
  5. On kyllä ihania ja hauskoja kuvia! Varmaan itseäkin alkaa naurattaa ja hymyilyttää kun muistaa kaikkia kivoja juttuja, vaikka tietty ikäväkin on kova <3 ja ootpa kyllä tosi nätti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl mä aina niin hymyssä suin kattelen noita vanhoja kuvia <3 Ja voi, että sitä iloa ja riemua kun päästään käymään vanhoissa paikoissa ja kattelemaan miten kaikki on jonkun verran muuttunut. Mua alkaa aina itkettää, kun ajattelen sitä hetkeä kun ollaan Tunisiassa lentokentällä ja nähdään kaikki rakkaat vastassa <3 Mä oon niin herkkis :D Voi kiitos, se oli toi rusketus haha :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)