maanantai 1. huhtikuuta 2013

Our easter

Meillä molemmilla oli tietenkin vapaata pe-ma. Perjantai meni hermoillessa ja mentiin yhden meidän tuttava perheen luokse syömään ja viettämään aikaa. Ihanaa kun ollaan tutustuttu muihin suomi-tunisia pareihin/perheisiin. Saa korvaamatonta tukea ja jutella asioista, joita vain semmonen ihminen voi ymmärtää joka on käynyt samoja asioita läpi. Plus näkee maailman kauneimpia lapsia! Sieltä suoraan kentälle ja olin aivan hermo raunio. Itkin jo kotona onnesta ja Rocky tuli nuolemaan mun kyyneleet ♥ kaikki meni kentällä kuitenkin hyvin ja paaaaljon nopeammin kun Rockyn kanssa. Baby oli unilääkkeistä vähän pökkyrässä, mutta alko heti kehräämään tullissa kun otin sen pois häkistä. Sielläkin pääsi itku... :D kotona kaikki meni hyvin ja Baby oli heti kuin kotonaan. Rockyn kanssa ne nukkuu sylikkäin.

Lauantaina lähdin kaupungille kaverin kanssa ja Mouadh kävi kans näkemässä kavereitaan. Muuten oltiin vain kotona. Samalla kaavalla sunnuntainakin. Kokkailtiin myös couscousia, koska saatiin kaikkia ihania herkkuja Tunisiasta. Nyt sitte mahat palloina hiilareista :D Mämmiäkin meillä tietty oli. Mut eipä siitä Mouadhin herkkua tullut.

Tänään käveltiin keskustassa varmaan 3 tuntia Rockyn kanssa. Parasta ♥ Ostettiin myös How to marry a finnish girl-kirja! Vaikka naimisissa jo ollaanki, niin se vaikuttaa hauskalta. Huomenna takas töihin ja arkeen... onneksi on vain 4 päivän viikko. Musta tuntuu, et kaikki asiat on nyt niin hyvin, et pelottaa mitä kohta tapahtuu. Päivä kerrallaan. Ehkä nyt on vihdoin mun aika olla onnellinen ja vaan nauttia? Kivaa viikkoa kaikille ♥

4 kommenttia:

  1. Hei olisi tosi kiva jos voisit joskus kertoa teidän ruokavaliosta tai siis siitä että mietittekö tarkkaan aina mitä ostatte ja onko hankalaa laittaa ruokaa ja täytyykö tarkaan katsoa tuoteselosteet kaupassa, kun Mouadhan on muslimi ja muslimithan eivät syö mitään sikaperäisiä aineita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai voin! Mutta ei se kovin vaiketa ole... En ole ennen Mouadhin muuttoakaan tänne syönyt sikaa. Mut ei me ihan niin orjallisia olla, että karkeista kytättäis liivatteet yms. Kiitos ideasta :)

      Poista
  2. Voi ihanat Rocky ja Baby, näkee kilometrin päähän miten ne on tärkeet toisilleen. Aika pitkään saitte kisua odottaa Suomeen, ja mietinkin että miten Baby sitten kotiutuu yms, kun on ihan erilaista kaikki ja joutunut olemaan teistä ja Rockysta pitkään erossa... Näköjään ottavat huolella kiinni kulunutta aikaa :)

    -emppu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä muakin vähän jännitti, että miten ne toisiinsa suhtautuvat. Mutta heti kun päästin Babyn häkistä, niin se oli kuin kotonaan. Meni hiekkalaatikolleen ja seuras mua ympäriinsä :D Rocky olit ihan pikkusen mustasukkanen, mutta seki meni päivässä ohi. Tuntuu ku Baby ei olis edes ollut koskaan erossa meistä! Sitä en vielä tiedä miten Baby käyttäytyy jos meille tulee vieraita...

      Poista

Kiitos kommentistasi :)