perjantai 3. toukokuuta 2013

I just wanna feel this moment

Yleensä meidän arki on tosi tylsää ja ei nähdä viikolla ketään, harvoin viikonloppunakaan. Tää viikko on ollut poikkeus. Maanantaina meillä vieraili suomi-tunisia perhe, tiistaina juhlittiin vappua, keskiviikkona oltiin piknikillä ja kiertelemässä kaupungilla, eilen oli tietty töitä ja illalla kaverin bändin keikka (jotka muuten pääsivät bändikisassa finaaliin joka on 16.5 Bar Lafkassa eli kaikki sinne!!) Ja tänään olis työkaverin illanistujaiset ja SUOMEN PELI!! Ei oo pitkään aikaan ollut näin kiireistä viikkoa.. ai niin jasain mun opparin kyselyn valmiiksi ja se lähtee nyt sitten vastaajille. Jes! Yks vaihe saatu valmiiksi... vaikkakin VÄHÄN myöhässä.

Nyt oo  matkalla töihin ja voi kuinka mua väsyttää!!! Huomenna haluaisin nukkua piiiitkään, mutta Baby aloittaa aina aamulla viiden kuuden aikaa  juoksemaan eli ravaamaan kämppää ympäri ja Rocky juoksee perässä. Yritäppä siinä nyt sitte nukkua ku ne juoksee ja hyppii päällä. Plus meidän makkariin paistaa suoraan aamulla aurinko.

Varattiin eilen laiva reissu Tallinnaan mun äitin ja veljen kanssa. Ollaan vaan yksi yö, mutta kivaa silti päästä minimatkalle toukokuun lopulla. Mouadh ei oo koskaan ollut laivalla eli yks kulttuurishokki sille vielä lisää. Mäki oon ollut viimeks syksyllä 2011 Ruotsin laivalla.

Musta on edelleen tosi hauskaa ja tulee hyvä mieli kun Mouadh näkee ja kokee jotain uutta Suomesta ja meidän kulttuurista. Niinku Vappu. Se oli ihan ihmeissään miten paljon ihmisiä oli liikkeellä ja miten ihmiset olivat pukeutuneet. Se jopa kuvas videoita kaupungilta. En tiedä miks, mut musta se on hauskaa nähdä miten toinen on innoissaan ku pikkulapsi ja kyselee mult miksi miksi miksi. Elämän pieniä iloja monikulttuurisessa suhteessa kun toiselle joku asia, mikä on itselle itsestäänselvyys, on jotain uutta ja ihmeellistä. Olipa se sitten vaikka se, että kävellään kilometri, että voidaan lajitella lasi- ja metallijätteet ja kun ne heittää sinne säiliöön niin kuuluu kivat äänet.. :D

Nyt alkaa työpaikka jo häämöttää, joten kivaa viikonlopun alkua kaikille ja seuraava postaus onkin taas vastauksia... :)

5 kommenttia:

  1. Täytyy näin ekaa kertaa kommentoida ja kiittää, saan aina hyvän mielen kun käy lukemassa sun blogia. Positiivista ja elämänmyönteistä (toki huonoja päiviäkin saa olla, mutta perusvire on positiivinen) että itsekin piristyy. Herttainen pari olette, kiitos kun jaat elämääsi ja luot hyvää mieltä muillekin tämän välityksellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan kiitos sinulle :) Sait mulle tosi hyvän mielen aikaan tällä kommentilla ! Kiitos tuhannesti <3 Ja ihana kuulla jos voin jonkun päivää piristää :)

      Poista
  2. Oi oi, saako udella, mistä noi ihanan pirtsakat pinkit ballerinat on? Tahtoo kans! =)

    -J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mistäs muualtakaan kun h&mltä :D Siel on vaikka mitä värejä, että suosittelen!

      Poista
    2. Okei, kiva tietää, sinne siis! :D -J

      Poista

Kiitos kommentistasi :)