tiistai 28. toukokuuta 2013

Vain elämää

Anteeksi mun harva postailutahti. Tällä hetkellä elän masennus kautta.... tuntuu, että elämä on yks oravanpyörä! Töihin, kotiin, siivoamista, Rocky ulos ja ruokaa... Mut semmosta se kai kaikilla muillakin maailman ihmisillä on. Tuntuu, että ei tässä elämässä kauheasti tapahtumia ole, ihan tavallista arkea vaan... eikä siis kauheasti kirjoittelemista. Ihanaa kun tulee kesä, mut pelkään et se vaan hurahtaa ohi ja yhtäkkiä huomaan, että ei olla tehty mitään. Meidän ensimmäinen hääpäiväkin lähestyy ja ei ole vielä mitään suunnitelmia. Haluaisin mennä Tavastialle Stellan keikalle! Mutta täytyy vielä suostutella Mouadh...Eilen ostettiin kaverin kanssa liput Rock the Beachiin keskiviikolle, koska siellä on mun lemppari Stone Sour. Juhannus suunnitelmissa on mennä Keski-Suomeen. Toivoisin uimista, saunomista, grilliruokaa ja ystäviä ♥ Kertokaa mulle mitä mun pitäisi Mouadhille näyttää Suomen kesästä? Ja varsinkin pääkaupunkiseudulta? Mä kun en tätä seutua ja parhaita paikkoja tunne...

10 kommenttia:

  1. Ihania noi sun vaatteet, mistä ne on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Uudet on Tallinnan reissulta. Ainut kauppa jossa ehdin käymään oli Terranova, joten kaikki sieltä :)

      Poista
  2. Minulla on koira ja ei ole ketään jolle sen voisin antaa välillä ja tuntuu että muuta ei olekaan elämässä kuin koira ulos ja kotityöt ja sitä samaa oravanpyörää joten oli lohduttavaa kun kerroit miten sinulla ja ehkä minun kertomus lohduttaa sinua. Teitä sentään kaksi jotka voitte vuorotella koiran kanssa. Oi näytä Mouadhille Helsingin seudulta Suomenlinna...menkää sinne piknik'ille. Entäs laivalla Korkeasaareen...kuulostaa lapselliselta mutta ei ole, minä ainakin lasken sen Helsingin nähtävyyksiin. Porvoo on myös Suomessa ihana paikka jos sinne mahdollisuutta mennä. Sellainen meri-laiva-saaristo...se on minusta Suomen kesää parhaimmillaan. entäs laivalla Porvooseen ja takaisin?-Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä niin tiedän tunteen! Rocky oli nyt meidän Tallinnan reissun aikana ekaa kertaa yökylässä ja onneks se meni hyvin :) Niin mun kaveri ehkä ottaa sen toistekki kylään. Onneksi meitä on kaksi... Kyl se helpottaa paljon, että kun on ite ihan poikki, niin toinen vie koiran ulos. Kiitos vinkeistä! Ehdottomasti pian mennään Suomenlinnaan ja Korkeasaareen!

      Poista
  3. Plääh kommentti katos..

    Mutta uudelleen siis..kiitos kivasta blogista :)

    Aurinkolahdessa voi käydä vaikka jätskillä (kävely Vuosaaren metroasemalta). Vieressä olevalla Uutelan alueella voi käydä metsäkävelyllä ja meren rannalla kalliolla piknikillä vaikka.

    Helsingistä pääsee myös helposti Porvoon vanhaan kaupunkiin tutustumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vuosaareen pitää kyllä päästä! Mietin jopa Aurinkolahteen muuttoa, koska se on niin kaunis alue, mutta toisaalta melko kaukana kaikesta... vai? Porvoossa en oo itekkään koskaan käynyt, eli sinne siis joku vkl!

      Poista
  4. Vuosaari/Aurinkolahti on kyllä ihan kiva asuinpaikka, Aurinkolahdessa ainakin vaan aika kovat vuokrat... Alueella on paljon koiria! metsässä pääsee mukavasti juoksentelee. Metrolla 20 min keskustaan, ei mun mielestä paha. Metroaseman vieressä ehkä vähän levotonta, mutta kaipa se on kaikkialla ostareiden/asemien lähellä sama ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypäs alkaa pitää silmällä siellä olevia asuntoja, koska meillä alkaa tässä putkiremppa ensi keväänä. Oon aina jotenkin karttanut Itä-Helsinkiä, mutta oot ihan oikeessa, että oli se juna tai metroasema missä tahansa, niin siellä on aina levotonta!

      Poista
  5. Minusta Helsingissä kesällä on kiva vaan kävellä meren läheisyydessä, kun on hyvä ilma. Esimerkiksi voisitte mennä ensin Hakaniemeen ja kiertää vähän torilla. Sitten voisitte kävellä keskustaan päin sillan yli. Sillan jälkeen voisitte kääntyä vasemmalle ja mennä rantaa pitkin Kauppatorille. Matkan varrella on pieni Tervasaari, jonne menee silta. Se on kivaa luonnonläheistä aluetta, jossa ei ole asuintaloja. Kauppatorilta pääsee raitiovaunulla 3T takaisin rautatieasemalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos vinkeistä! En ookkaan koskaan käynyt tuolla Tervasaaressa.. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)