keskiviikko 20. helmikuuta 2013

And finally i smile..

MÄ SAIN UUDEN DUUNIN!!! Oon niin onnellinen. Sunnuntaina lähden 2 viikoksi Malmöön koulutukseen, joten pääsette seuraamaan sitä. Voi apuaa, en tiedä miten päin olla. Palailen illalla kunnon postauksella, nyt on paljon asioita järjesteltävänä....

10 kommenttia:

  1. Paljon onnea uudesta työpaikasta!:) Mitä kaikkee siun tulevaan työnkuvaan kuuluu?

    Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päädin vihdoin toimistoduuniin 8-16 ja vkl vapaata! Et goodbye vuorotyö!!! Mutta siis asiakaspalvelua isossa kansainvälisessä firmassa :)

      Poista
  2. Voi vitsi miten mahtavaa, PALJON ONNEA!!! =)
    Oon todella iloinen sun puolesta!

    Et viittisi heittää vinkkiä, miten sait duunin? =) Oon nimittäin ite epätoivoisesti yrittäny löytää töitä, mut tuloksetta toistaiseksi. =( Mulla ongelmana on ollu se et ku haen koulutustani vastaavaa hommaa, ni sanotaan, et on liian vähän kokemusta ja sit ku haen jotain "alemman" tason tehtäviä ni en saa niitä koska "sulla on ihan liian paljon kokemusta ja koulutusta tähän". Mitä vitsiä tollases tilantees pitäis tehdä? Puh huh.

    -J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No, tota mä oon hakenut mun koulutusta vastaavaa työtä ja oon tehnyt niiiiin paljon erilaisia töitä elämässäni, et oon aina perustellut että nyt haluan jotain uutta mut asiakaspalvelu on silti se juttu nro 1. Ja täytyy vaan vakuuttaa ne siitä, et mä olisin hyvä tähä hommaan ja kaikki aloittaa jostain. Vaikka menisit oman alan firmaan eka vähä alemman tason hommii, nii sieltä voi aina nousta ylös päin kun ne huomaa, et sussa on ainesta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)