keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Pika pikaa!

Oon niiiiiin poikki, kun ihminen vain voi olla. Toivottavasti ei tarvii muuttaa enään koskaan ikinä milloinkaan. Tässä kuvia viime päiviltä :) koittakaa jaksaa, pian pääsen taas tekemään kunnon postauksia. Ps. Pääsin haastattelun tokaan vaiheeseen, eli huomenna on taas jännät paikat!! Love u!

Pps. Edellisen postauksen videon pääsette katsomaan tästä !! Pahoittelut, että se ei näkynyt omassa postauksessaan!

10 kommenttia:

  1. Mulla ei vieläkään näy tuo video :-/ tulee edelleen se sama teksti.

    Mutta hei, onnea kovasti haastetteluun! :-)

    VastaaPoista
  2. Moikka tosi harmi juttu mut video ei toimi vieläkään, ainakaan mulla.. edelleen tulee sama teksti tohon.. :/ Mutta tsemppiä sulle haastattelun toiseen vaiheeseen! :)

    VastaaPoista
  3. Ehkä maailman hölmöin kommentti, mutta ai vitsit tuo lihapiirakka näyttää hyvälle. Ja mä kun en oo koskaan oikein tykännyt niistä. Tuo kyllä maistuisi. :)

    Kiitos mukavasta blogista. Tätä on mukava lukea. Onnea 2.vaiheeseen. :)

    VastaaPoista
  4. En päässyt katsomaan edes tuosta linkistä videota :/

    VastaaPoista
  5. Video ei kyllä vieläkään näy, tulee teksti: This video contains content from EMI, who has blocked it in your country on copyright grounds.

    VastaaPoista
  6. Hmmm...pinaattilettuja ja puolukkahilloa? Mutta makuasioista ei sovi kiistellä :) Mutta lihikset näyttivät herkullisilta! Mitä Mouadh muuten tykkää suomalaisesta ruuasta - siis tykkääkö? Taitaa ehkä olla aika mautonta hänen mielestään? Mun afganistanilainen ystävä ei pidä suomalaisesta ruuasta. Enkä ihmettele - heidän ateriansa ovat taivaallisia!

    Onnea haastatteluun!
    - Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinaattilettuja ja mansikkahilloa :D näyttää muute tossa ihan puolukalta... mut yleensä laitan kyl sokeria päälle.. onko se muute outoa? En oo piiiitkään aikaan syöny lihistä, nii ai että maistu hyvälle!! aluks se piti aika mauttomana, mut tykkää kyl. On se ainaki lihonnu, että ei kovin pahaa voi olla :D

      Poista
  7. Tuo video ei muuten näy edelleenkään. Samaa teksitä lykkää tuohon ruutuun.

    VastaaPoista
  8. Hei, video ei näy edelleenkään tekijänoikeuksien vuoksi..

    VastaaPoista
  9. Ihanat ruoat, tuli nälkä :D!

    En näe vieläkään tuota videota... :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)