keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Paiva rannalla



Mouadhin naapurin pihalta hakemat ruusut yopoydalla

Mama please can we go now?!?

Ikkunalaudalla kasvatetaan tietenkin ruusuja... Janna naha kuinka ne kasvaa kun kohta lampotilat on yli 30 astetta...


Leopardimuoti on vasta saapunut Tunisiaan!

Eilen juuri siivosin parvekkeen ja Baby meni ja kaatoi kukkaruukun.

Parveke siivottu uudelleen ja Rocky nauttii auringosta.

Tanaan oli pakko paasta ottamaan aurinkoa. Oli niin ihanaa vaan maata auringossa ja nauttia lammosta. Tosin Rocky oli mukana ja sen mielesta oli hirveen hauskaa juosta markana ja hiekkasena suoraan mun paalle.


Tulee niin saaliks noita elukoita kun ne seisoo rannalla koko paivan. Paikalliset luulevat etta turistit haluavat ratsastaa niilla, vaikka ne nayttaa just silta etta ne kupsahtaa ihan milla hetkella hhyvansa.

Kokkailtiin illaksi kunnon tunisialainen illallinen : tulista keittoa patongin kanssa, kanaa, salaattia ja friteerattuja kukkakaaleja. Viela ei ainakaan oo ikava Suomen poperoita!


Perussettii, kukkasaksilla vaan kanan kimppuun :D
Taa paiva meni jalleen kerran niin nopeasti. Aamu alkoi Rockyn kanssa lenkilla, mutta enpa jaksanut viela aloittaa urheilua kunnolla. Pidan vahan lomaa ja katotaan sitten ens viikolla uudestaan. Onhan mulla jopa jumppapallo mukana :D Yleensa mua arsyttaa taalla kaikista eniten aamulla, (niinku vissii Suomessakin...) koska vihaan aamupalaa taalla. Taalla ei todellakaan tiedeta mitaan voista, leikkeleista tai juustosta. Tai ainakaan ne ei todellakaan ole samanlaisia. Ei ole puuroa tai myslia. Aamulla arsyttaa muutenkin ja oon ihan kamala ihminen kun oon nalkanen, niin aamut on ihan kamalia. Tana aamuna sainkin siita draamat aikaiseksi ja vakuutin etta en syo koko paivana mitaan taalla. Noooo, tein sitten kuitenkin aivan ihanaa smoothieta mansikoista, banaanista ja persikoista :D Mutta kylla kaikki tietaa millanen oon nalkasena....


Taas vaihteeksi siivottiiin. Oon varmaan imuroinu taalla enemman ku koskaan elamassani. en tajua miten yhdesta kissasta ja koirasta voi tulla nain kamala sotku ja karva. Mutta ei auta. Onneks ne ei saa tulla makuuhuoneeseen niin edes se pysyy siistina. Sitten lahdettiinkin rannalle, koska mun on pakko ruskettua. Tietenkin. Enhan ma voi taalla olla ihan kalkkilaivan kapteenina. Rocky oli mukana ja se oli niiiiiiiin innoissaan aasista ja kameleista. Harmi vaan etta ne ei oikeen innostunu samassa mittakaavassa... Mouadh jutteli kamelin omistajan kanssa ja mina otin tietinkin paikkarit rankan aamupala episodin jalkeen. Keskustelun tulos oli se, etta hevosilla ratsastaminen maailman vaarallisinta puuhaa ja se on kuulemma kielletty multa (olisin halunnu meidan haihin hevosia...). Kamelilla ratsastaminen taas on kuulemma todella turvallista ja vaikka sielta tippuis niin se ei astu paalle. Taytyypa sitten alkaa harkita sisaantuloa haihin kameleilla....


Paivat vaan menee ja menee ja tuntuu, etta kokoajan vaan vasyttaa. Mun sisainen kello on kai viela suomen ajassa, koska alan harkitsemaan nukkumaan menoa aina klo 21 ja heraan 8.30. Nyt menen pesemaan rantahiekat pois ja kattomaan telkkaria! PUSUJA SUOMEEN!!

2 kommenttia:

  1. hahahaha ihan parasta viihdettä tää sun blogi! lisää kiitos! :D pusuja!! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos muru!! Tää blogger on vaan ihan paska. Tekstit tulee miten sattuu! Pusuja sinnekin <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)