torstai 10. toukokuuta 2012

Good morning sunshine!!

Tassa naette mun turvoonnen silmaluomen, jonka kanssa herasin tossa pari paivaa sitten. Yolla mua oli kaippa pistany joku orkki. Se oli ihan punanen ja turvonnu. Allergialaaketta naamaan ja apteekista kortisonivoidetta. Pidin kylla aurinkolaseja koko paivan :D
Pari paivaa on vaan mennyt menojaan. Paivat taalla kuluu niin nopeasti, tietamatta paljonko kello on tai mika viikonpaiva on. Huomenna oon ollu taalla kaks viikkoa. Toisaalta tuntuu, et aika on menny ihan mielettoman nopeesti, mut taas toisaalta tuntuu, et oon ollu taalla jo vuoden. Tanaan on ollu ikava kavereita, suomen kielta ja ruisleipaa! Mut toita tai kylmyytta ei oo yhtaan ikava!

Tassa siis THE KISSING PLACE

Niin tosiaan kuljetin tanne jumppapallon ihan Suomesta asti.... Ja no se on ollu tossa koskemattomana siita asti ku pumppasin sen... Joka paiva katsoessani sita, ajattelen, et noooo ehka huomenna...

Rakastan syoda taalla ulkona, koska se on niiiiiiin helvetin halpaa ja helppoa. Tassa on alkukeitto ja salaatti joka kuuluu aina hintaan. Tuun aina ihan tayteen jo noista. Ja hintaahan kaikkiaan koko aterialla on 2,5e....

Rocky on aina ihan hulluna rannalla. Se juoksee vaikka kuus tuntia putkeen jos joku vaan jaksaa olla sen kanssa niin kauan.

Aamulla ei viela oo niin tukahduttavan kuuma, mut sillon koko ranta on taynna turisteja, niin Rockyn vapaana pitaminen on hieman haasteellista... Mua vituttaa ihan suunnattomasti, etta taalla ihmiset, varsinkin naiset, pelkaa Rockya ihan mielettoman paljon. Ymmarran kylla, et taalla melkeen kaikki koirat on agressiivisia, koska ne koulutetaan tappelemaan ja puremaan kaikkia muita kun omistajiaan. Mut hei haloo, ei kai me tuotais sita ihmisten ilmoille jos se puris kaikkia.

Ja kattokaan nyt sita. Purisko tommonen nappisilma ketaan?!?!

AAAWWWWW <3 NO EI PURE!!

Mouadh on tosiaan ihan hulluna ruusuihin ja siksi myos tammosiin bio-gel juttuihin. Ne on ihan kovia pienia muovipalloja, mut ku ne laittaa veteen ja antaa olla pari paivaa, niin niista tulee isoje geelipalloja! Laitan kuvia lopputuloksesta myohemmin. Kukat kestaa noissa paremmin kun pelkassa vedessa.

Kaytiin iltalenkilla ostamassa rasvaa mun palaneisiin jalkoihin ja samalla mun oli pakko ostaa  purkkatuubi ja tunkea kaikki kerralla suuhun. Koitin tehda maailman isoimman purkkapallon!

Alkuviikosta oli taysikuu. Se on taalla aina ihan mielettoman kirkas ja korkeella. Kattelin kuuta ja ajattelin, et miten outoa, et ma taalla kattelen kuuta ja Suomessa kaikki kattelee samaa kuuta! IHMEELLISTA!!!

Tiia ja Piia: Hyvin olitte koristellu TAXI TUNISIAAN-auton. Taa kuva on nimittain OIKEESTA tunisialaisesta autosta... Ei ollu pyyhkeita penkeilla, mut kaikki killuttilmet loyty.


Eilen taivas naytti auringonlaskun jalkeen talta. Ajettiin korkeelle kattomaan taivasta, joka oli aivan uskomattoman kaunis.

p.s. VOISKO JOKU TULLA JO PIAN KAYMAAN?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)