lauantai 30. kesäkuuta 2012

Takaisin arkeen....

Huhhuh! Täällä taas! Viikko meni nopeasti ja nyt on ystävä laitettu kotimatkalle. Tosin hän ei vielä ole päässyt Suomeen asti, koska Tunisairin lento oli myöhässä kolme tuntia ja siinä meni sitten Lontoon vaihtolento sivusuun. Onneksi Tunisair maksaa hotellin ja uuden lennon Suomeen. Nyt alkaa sitten taas arkinen aherrus ja kävinkin tänään hakemassa opiskelumateriaalia oppaantyötä varten... Niitä on IHAN MUUTAMA sivu... Tässä kuvia ensimmäisistä päivistä kun A oli täällä !








Tuliaisena pyysin lehtiä, mausteita, irtokarkkeja, siideriä, lääkkeitä (karpalact on maailman paras asia), Nälkäpeli 2 (oon jo melkeen lukenu) ja tietty ruisleipää!

Lauantaina oltiin AquaParkissa. Makso 20 dinaaria per lätty ja oltiin 5 tuntia lillumassa ja laskemassa liukumäkiä. En oo koskaan aikasemmin ollut vesipuistossa. Oli kyllä kaiken rahan arvoista.







Sitte tietenkin juhlittiin mun synttäreitä...


Yritin avata kuoharia, mut ei oikeen onnistunut...





Mentiin baarin jälkeen rannalle odottamaan auringonnousua.






Koko viikko touhuiltiin kaikenlaista. Nyt on ihan väsynyt olo kun ollaan oltu menossa kokoajan. Ihanaa vaan olla kotona ja siivoilla, kokkailla ja olla vauvojen kanssa <3 Vihdoin tuntuu, että tää on mun koti ja kuulun tänne. Kaikki järjestyy ja elämä hymyilee. Oli ihanaa saada tänne ystävä kylään ja puhua suomea ja höpötellä ja nauraa. Mouadh tykkää A:sta nyt ihan kamalasti ja toivoo, että kaikki mun kaverit on yhtä ihania. Vakuuttelin, että ne on kaikki yhtä ihania<3 Huomenna jatkuu kuvaoksennus mun synttäripäivän kuvilla... Miten teidän juhannus meni?!? Alkoiko kesälomat?

<3 Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)