maanantai 9. heinäkuuta 2012

I promise to love u every day more than yesterday

Nain kuukauden naimisissa olon jalkeen, saatiin vihdoin viralliset haakuvat. Ihan kivoja, mut ei niin hienoja kun oletin tolla hinnalla saavan. Muistot on kuitekin tarkeimpia ja onnellisuus kylla valittyy kuvista. Ette varmaan oo viela nahnyt tarpeeks naita, niin laitan vahan lisaa.... Naa on viimeset haakuvat, ma lupaan!!!



Ei riita sanat kuvaamaan kuinka paljon rakastan molempia.







Ihan tyhmaa kun ei voitu pussata suulle...........

Mentiin mun all time favourite paikkaan ottamaan kuvia. Harmi vaan kun ei ollut niin kaunis auringonlasku kun yleensa tuolla paikalla.

Lisää kuvateksti




Siirryttiin paikkaan josta nakee koko Port el Kantaouin




Koko haapaikka!

Lisää kuvateksti


Toinen sormus


Kakkua naamaan!








Haavalssi Adele One and only <3

6 kommenttia:

  1. Aivan ihania hääkuvia, onnea kovasti teille ! :) Olen sinun blogia lueskellut ja tykkään kovasti ! Aion kyllä jatkossakin lukea kivoja juttuja Tuniasta, sinusta ja yms :)

    VastaaPoista
  2. ootte niin ihania yhdessä! Onnellisuus huokuu kuvien kautta ja vahvasti. Suloiset <3

    Tuli mieleen, että voisitko joku kerta tehdä videopostauksen? Olisi tosi kiva kuulla kun puhut, saisi kuulla sun äänen. :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: Kiitos paljon ja kiitos kun jaksoit kommentoida. Blogia on niin paljon kivempi kirjoittaa kun saa kommenntteja kun kuitenkin nään kuinka moni tätä lukee. Toivottavasti saan jatkossakin kirjoitettua kivoja juttuja, joita jaksaa lukea :)

    Anonyymi 2: Kiitos! Hääpäivä oli oikein onnistunut ja kuvien avulla säilyy ihania muistoja tunnelmasta ja fiiliksistä. Oon miettinyt videopostauksen tekemistä jo jonkin aikaa, mut ongelma on siinä, että mun täytyy ensin keksiä miten saan sen tänne blogiin... Ärsyttää ensin ladata Youtubeen ja sieltä sitten.. Mitäs haluaisit että kerron videolla?

    VastaaPoista
  4. Aiheen saisit ite päättää,, että sillä ei ole väliä. Olisi niin kiva vaan kuulla sun ääni! :-) Kertoisit vaikka päiväntapahtumista, säästä, tai ihan mistä vaan.! :) Ajatuksia yms.. Mutta älä nyt panikoi, sillä ei ole kiire. :D

    VastaaPoista
  5. Mulla olis ainakin yksi idea mitä voisi käyttää videopostauksessa kuten joku kampaus systeemi ! Ja tykkään niistä "päivänasu" postauksista, niitäkin voisi olla :)

    VastaaPoista
  6. Lupaan toteuttaa videopostauksen heti kun saan kameran ostettua. Olisin saanut sen jo ostettua, jos tietäisin mistä täältä kannattaa ostaa... Täytyy keksiä joku kiva aihe, että kehtaan sen tänne laittaa :D Mutta viimeistään ensi kauden Matkaoppaat ohjelmassa kuullaan sitten munkin ääni ja mun urpoenglanti :D Voi, haluaisin tehdä joka päivä päivänasu postauksen, mutta se kamera on ongelma... Ja täytyy ostaa lisää kenkiä ku mulla olis joka kuvassa samat kengät...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)