keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

So you're doin' better now Everybody comes around But you don't really need em' Cause you're stronger and you're better and you're ready for whatever

I`m so sorry! Ollu tooooosi pitkiä päiviä töissä ja kaikenlaista kun on Ramadan. Töissä on ihanaa, kivoja työkavereita ja ennen kaikkea, tuun rakastamaan tota työtä!!! Mouadh on nyt kipeä, tai en tiijä mikä sillä on. Lääkäriinhän se ei voi mennä (tyypillinen mies...) vaikka väittää kuolevansa millä hetkellä hyvänsä. Viime viikolla kun mentiin nukkumaan, niin yhtäkkiä se sano et pyöryttää ja oksettaa ja sitte se olikin jo pää pöntössä ja kamalat vatsakivut. Mut se meni ohi. Ja tuli eilen takasin heti kun oltiin syöty. Mut ei mulla ole mitään oireita (koputan puuta).... Niin tosi outoa. Mut kuitenkin! Nyt kun on ramadan niin monet paikat ovat kiinni ja avaavat ovensa kahdeksan maissa ja ovat auki yö myöhään. Kuten myös vesipuisto, jonne mentiin yks ilta/yö mun työkavereiden kanssa. Oli ihan vitsin kylmä, mut niiiiin KIVAA!!!




Mouadh ui ehkä 10 minuuttia ja sitten se kalisutteli hampaitaan ja väitti et sillä on niin kylmä ettei tunne varpaitaan... Raukka ei tiedä mikä sitä Suomessa odottaa...... VOI APUA :D Minkä merkkiset pilkkihaalarit ostan sille lokakuuksi??!!

Oli niin kylmä, et porukkaa ei juurikaan ollut, mut me laitettiin omat bileet pystyyn!!!
My one and only <3

Uimavalvojat näytti tanssiliikkeet ja me matkittiin :D

Guess muija mun vieressä oli joku ihan random venäläinen känniääliö joka tunki joka kuvaan :D Mina nya vänner!!!
Väsyneinä keskiyön jälkeen ( ja ilman kulmakarvoja...) kotiin ja untenmaille ja seiskalta ylös töihin !!

Tänään töissä tein vähä paperi hommia.... Sormet oli IHAN mustat !
Taivas oli niin kaunis kun kävelin töistä kotiin.

Ostin karkkia... Arvatkaa tuleeko tosta määrästä vaan vihaseks?!?!? JOOOOOO!!
Mun kamerassa on joku vammanen asetus päällä, mut halusin laittaa kuvan Babystä, kun aina vaan laitan Rockyn kuvia. Baby on nykyään aika isomahainen kisumisu!
Huomenna meillä on molemmilla piiiiiiitkästä aikaa vapaapäivä. Nukutaan ainakin kymmeneen ja ehkä ehkä ehkä koitan tehdä Ramadanin huomenna. Illalla vien mun uudet työkaverit kirpparille ja muihin mun lemppari paikkoihin!! Laura is sooooo happy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)