perjantai 6. heinäkuuta 2012

Where have u been all my life

Kameraa en ole vielakaan saanut hankittua, joten kuvituksena toimii sekalainen sakki vanhoja kuvia! Ja sitten itse asiaan....

Viime kesana
 Nyt kun oon saanut viimein jaettua teille mun syvempiä ajatuksia elämästä, niin voisin ihan vaan kertoa mitä täällä on nyt meneillään. Pari päivää sitten kun Mouadh oli töissä, niin sillä tuli vähän ongelmia sen pomon kanssa. Sen kaikissa papereissa lukee, että sen työ aika on 7-15. No, tämä pomo sitten yhtäkkiä olikin mukamas muuttanut sen niin, että Mouadh olisi töissä 7-11 ja 18-22, mutta ei ollut kertonut siitä Mouadhille. Kunnes se sitten yhtäkkiä huomasi työsuunnitelmassa klo 12.30, että mitä helvettiä ja meni kysymään asiaa pomolta. Tämä vaan törkeästi väitti, että Mouadhin pitää olla töissä hänen määräämänään aikana. Sinä päivänä Mouadh meni töihin silloin kun pomo pyysi, mutta seuraavana päivänä pomo sanoi, että Mouadhin pitää olla töissä 7-15 ja 18-22 joka päivä. IHAN USKOMATONTA. Muutenkin juuri tämä pomo on kohdellut Mouadhia todella epäreilusti ja monet työntekijät ovat tosi vittumaisia ja nälvivät: ”Sähän oot turistin kanssa naimisissa, miks sä mitään töitä teet kun ootte niin rikkaita!”  Joo ollaan ihan tosi rikkaita. Lopulta tajuttiin (tai Mouadhin isä tajus), että se pomo on aikasemmin ollut töissä Mouadhin isän alaisena ja se erotettiin paikasta ja luulee, että Mouadhin isä oli se joka sen erotti. Vaikka niin ei ollut ja nyt se haluaa kostaa sen Mouadhille. Voitteko uskoa mitä täällä maassa tapahtuu?!?!?
Mun, Tiian ja Lellun lempi paikka aikoinaan!
  Eilen sitten Mouadh meni hakemaan tavaransa ja haistatti paskat ja Mouadhin isä on ihan raivona ja alkaa ottaa työntekijöitä sieltä hotellista itelleen, että ne joutuu ihan kuseen :D Mut hyvä uutinen tässä on se, että Mouadhilla on jo ehkä uus työpaikka ihan meidän lähellä olevassa hotellissa, jossa se on aikasemminkin ollut töissä ja se haluais mennä sinne töihin. Nyt sitten vaan taistellaan, et se sais sen kuukauden palkan, jonka se oli töissä. Ihan uskomatonta meininkiä täällä…. Täällä ei oo paljon mistään työlaeista kuultu, saatikka ammattijärjestöistä. Vaikka työnantaja ei maksais palkkaa puoleen vuoteen, niin kukaan ei voi asialle mitään. IHAN JÄRKYTTÄVÄÄ!
Tyttojen kanssa perinteisella laivareissulla...
 No, mut eilen sitten saatiin hoidettua hirveesti paperihommia kun Mouadh ei ollut töissä. Saatiin vihdoin vuokrasopimus ja mulla on nyt kaikki paperit kunnossa, että saan työskennellä täällä ja oleskella maassa vuoden (mutta en todellakaan ajatellut olla…). Käytiin myös paikallisella ketjukirpparilla, jotka myy euroopasta tuotuja vaatteita. Oon tässä pari päivää jo toivonut, että löytäisin täältä pitsihameen tai pitsishortsit. Ja mitä mä löysinkään kun menin kirpparille!!! Maailman täydellisimmän kermanvärisin pitsihameen eurolla!!! Ja toisen pikkumustan pitsimekon kahdela eurolla. Olin niin fiiliksissä et teki mieli alkaa itkemään. Ne on niin täydelliset. Suomessa olisin maksanut niistä yhteensä varmaan 60-80e. Mouadh yritti sanoa, et mun pitää myydä ne ku saisin niin paljon voittoa. Mut en todellakaan ikinä koskaan milloinkaan myy niitä, koska ne on täydellisimmät vaatteet mitä oon koskaan löytänyt. Ja kaiken tämän materiaalionnellisuuden kruunasi vielä illalla käynti toisella kirpparilla Mouadhin äitin ja siskon kanssa. Turkoosimatto 1,5e, sininen hame valkoisilla pilkuilla ja kultasilla napeilla 1e, pitsitoppi 1e, musta iltamekko strasseilla 1,5e ja äitille KOOKAIN puuvillahame 1e (anteeks äiti kun paljastin, että sun lahja on kirpparilta ja makso vaan euron…). Täällä myydään hyvä kuntoisia merkki vaatteita Euroopasta muutamalla eurolla. Eilenkin löysin kymmeniä iltapukuja, jotka Suomessa maksais melkeen satasen. Voisinkin alkaa ostelemaan kirpparivaatteita ja tuunailla niitä ja myydä hyvään hintaan…. Aina kun meen kirpparille täällä, mietin miten hulluiksi moni mun kaveri tulis täällä! Niin halpoja, ihania, hyväkuntoisia, merkkivaatteita aivan naurettavaan hintaan. Voisinkin ehdottaa, että alettais tekemään turisteille kirpparimatkoja :D

2010 syksylla Monastirissa

2010 disessa
 En varmaan ookkaan kertonut, että ollaan muuttamassa. Ei onneksi sen kauemmaksi, kuin vaan alakertaan. Muuten ei muutettais, mut siinä asunnossa on oma piha! Rocky ja Baby pääsee juoksemaan enemmän ja muutenkin kiva kun siellä on sellanen muuri niin voin laittaa sen täyteen kynttilöitä ja voidaan pitää jotku pienet pihajuhlat! Nyt kun mulla alkaa vihdoin olla täällä kavereita ja tuttuja edes jonkun verran. Tässä parin viikon sisällä tänne Sousseen on tullut kaksi suomalaista, joita aijon treffailla! Ja viime viikolla näin Tunisissa yhden suomalaisen tytön kenen kanssa ollaan pidetty yhteyttä jo maaliskuusta saakka. Olis niin kivaa kun kaikki suomalaiset asuis vaan täällä Soussessa, niin voitais pitää kunnon Suomi-iltoja! Tää yksin oleminen ilman perhettä ja kavereita on tuskaa tämmöselle ihmiselle, joka rakastaa viettää iltoja porukalla ja touhuta kaikkea yhdessä. Tietenkin on ihanaa olla Mouadhin kanssa, mutta kyllä niitä tyttöjen juttuja aika nopeasti alkaa kaipaamaan. Eikä Mouadhia kiinnosta tehdä kaikkia juttuja mitä mä haluaisin tehdä. Esim. se inhoaa rannalla olemista, pitkiä kävelyitä, puhumattakaan ihan oikeasta lenkkeilystä. 

Mun kulta rakas mussukka Senja 
 Mistä tulikin mieleeni, että en ole vieläkään sinne salille saanut itseäni raahattua. Eilen jo päätin, että huomenna aloitan. Ongelma ei ole se, ettenkö haluais tai mulla ei olis intoa treenata. Vaan siitä, että en haluais maksaa puolesta vuodesta 150e, koska en ole täällä enää kun 3,5kk. Kyseinen paikka olis lähimpänä meitä ja siellä on Les Millsin tunteja, tosi kiva Sali ja aina personal trainer ohjaamassa ja neuvomassa ja aika, joka multa jäis käyttämättä voisin käyttää sen joskus myöhemmin. Mutta siltiiii 150ella saisin ostettua uuden kameran täällä ja saisin maksettua ison osan Rockyn ja Babyn verikokeista Suomeen tuloa varten. Päätöksiä päätöksiä… Kaikkeen kun mulla ei tällä hetkellä ole varaa. Ehkä mä kestän Suomeen saakka ilman kovia treenejä nyt kun selkäkin on taas alkanut mukavasti oireilla ja aiheuttaa välillä niin vittumaista kipua koko oikeelle puolelle kroppaa, että tekis mieli sahata ittensä kahtia.

Saisinko jo ripsipidennykset takas?!?! Syksylla 2011 oltiin Minden kanssa kattomassa Korkojen Kera-lehetysta.

Ropsukka pienena vauvana

<3

Raukka oli ihan luuranko




Hurjat uudenvuoden bileet....


Tulipas nyt asiaa oikeen kunnolla, toivottavasti edes joku jaksoi lukea loppuun asti. Mun on pakko saada ostettua kamera pian, koska enhän mä voi laittaa teille mitään kivoja kuvia (mun uusista pitsimekoista!) meidän mielenkiintoisesta elämästä… Onko kenelläkään hyviä vinkkejä mikä pokkari kannattais ostaa? Haluaisin sellasen joka on järkkäri pokkarin koossa, mut en oo vielä löytänyt täältä niitä… Suomessa sais alle 400e:lla….. Hmm.. Kertokaa minkä ostan?!?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)