maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

A oli täällä siis 8 päivää, tuli torstaina ennen juhannusta ja lähti seuraavan viikon perjantaina. Vielä olisi riittänyt tekemistä ja näkemistä toisellekin viikolle ja nyt A onkin jo varaamassa uutta matkaa tänne. Niin se vaan menee, että Tunisiaan joko rakastuu tai vihastuu.

Rocky juoksee aina suoraan ulkoa tullessaan kylpyammeeseen. Se rakastaa juoda vettä sieltä ja kylmä vesi viilentää sen oloa. Odotan niin paljon, että Rocky pääsee Suomeen ja järveen uimaan. Se tulee hulluksi.
Hotelli aamupalat <3


Ja eiku aurinkoa ottamaan!


Illalla Mouadhin äiti teki meille haita, kun kuuli, että ei olla koskaan A:n kanssa syöty haita... ja voi että se oli hyvää!!

Seuraavana aamuna käytiin aamupalalla kahvilassa. Maksoi 2,5e ja siihen kuului tuore appelsiinimehu, kahvi (täällä on niin hyvää kahvia, että joka minä juon sitä), croissant, jogurtti, muna, leipää ja levitteitä. Voi vaan miettiä saisko Suomessa tuolla 2,5e edes kahvia....

Sitte myö mentiin tietty pitämään vähän hauskaa ja kattelemaan maailmaa korkeammalta!

Soussen hienoin hotelli...
Mouadh tuli töistä ja kauhee selitys käynnissä miten idiootteja turistit voi olla...

Iski kamala nälkä ja käytiin syömässä. Mouadh tilas tietty lampaan naaman... Mä en maistanut, mutta A maistoi lampaan korvaa...

Illalla mentiin baariin ja laitoin päälle mun uuden housupuvun eli potkupuvun...


Sain A:lta synttärilahjaksi ihanan Snön rannekorun!

Vikana päivänä piti tietenkin mennä altaalle ottamaan aurinkoa. Ostin tommoset ihanat valkoset löysät housut. En aijo pitää enään mitään muita housuja, koska ne on niin viileet ja ilmavat.

A meni vielä vesiskoottereilemaan ja me Rockyn kanssa ruikutettiin rannalla.

Illalla hain auton vuokraamosta ja ajeltiin ympäriinsä (kyllä minä ajoin täällä kaoottisessa liikenteessä). Mentiin syömään Sousseen Salooniin.
Olin vähä yllätynyt kun listalla oli vuohenjuustoa ja valkosipuliperunoita. Saatan mennä pari kertaa uudestaan...

Mun kaunis nainen <3
Otin sitten pasta carbonaran ja apuaaaa se oli niin hyvää! Parempaan kun Suomessa koskaan ikinä missään milloinkaan.

Tunisian dinaareita! Dinaari on suljettu valuutta eli sitä ei saa vaihdettua missään muualla kuin täällä eikä sitä saa viedä Tunisiasta. Lentokentällä kysytään monta kertaa, että eihän sinulla ole dinaareita.
Nyt on A:n loma esitelty.. Semmonen pikku juttu kävi tossa viikko sitten, että rikoin meidän kameran. Eli mulla ei ole tällä hetkellä kameraa ollenkaan. Petasin sänkyä ja kamera oli peiton välissä ja putos maahan. Ei edes mitenkään korkealta, mutta se ei enään toiminut kunnolla. Mouadh tietenkin kaikkitietävänä miehenä ajatteli avata kameran ja purkaa sitä osiin. No siinähän kävi niin että ei niitä osia enään kukaan osannut yhdistää. Eli paskaks meni koko kamera. Onneks täällä on paljon halvempia kamerat kun Suomessa. Täytyy vaan löytää joku hyvä... Minä kun ymmärrän tekniikasta niin paljon. Että kuvailun suhteen saattaa olla nyt vähän hiljasempaa kunnes saan uuden kameran! Semmosia hyvä uutisia sain tänään, että mun mamma oli varannut matkan Tunisiaan!!!! Vihdoinkin ne tapaa Mouadhin kanssa ja Mouadhin perheen. Ihanaa päästä näyttämään paikkoja täällä. Tosin mulla on sillon jo työt alkaneet ja paljon uusia juttuja siellä. Mutta pääasia että nähdään pitkästä aikaa! Kivaa alkanutta viikkoa Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)