maanantai 16. heinäkuuta 2012

I need u and u need me This is so plain to see And i would never let u go And i will always love u so, I will

Viikonloppu meni hujauksessa ohi, vaikka en ole mitään järkevää tehnytkään. Perusarkea elellään ja työtkin alkaa keskiviikkona, VIHDOIN! Mouadhin kaveri ja sen tyttöystävä lähtivät kotiin eilen ja ollaan nyt sitten ihan oman perheen voimin kaksi viikkoa, kunnes mamma saapuu!

Lauantain aamupalaa

Mouadhin käsitys asukuvista.................

Eilen lähdettiin tapaamaan Jessicaa ja Alia!

Ravintola jossa me käydään aina syömässä.
Pakotin Mouadhin ostamaan mulle ruokaa, koska eihän mua kukaan kestä nälkäsenä... Tosin syötin varmaan puolet maailman laihimmalle katukissanpennulle.

Mulla oli eilen koko päivän kauhea päänsärky ja tuntu muutenki vähä kipeeltä. Tänään nukuin pitkään (virhe!) ja soittelin töihin, että miksi ne ei ole soittaneet mulle. Ne väitti, et oltiin sovittu, että minä soitan niille... No anyway, keskiviikkona meen yhdeksi töihin ja sitten alkaa hommat oikeen kunnolla! Eilen lueskelin Suomi24 Tunisia palstaa, ja pakko näyttää teillekin millaisia idiootteja tää maapallo päällään kantaa.

Olen menossa (ehkä) sukulaisten kanssa Sousseen tunisiaan syyskuussa. Hotelli taisi olla Marabout. Mutta kyllähän tämä asia jäi tietenkin vaivaamaan kun yhdestäkään islami maasta puhutaan. Onko paikka muslimeita täynnä ja se kun on libyan rajanaapuri niin eikö se ole nyt vähän riskialtista? Joku helvetin ählämihän voi tulla ja räjäyttää koneen tai hotellin. Kertokaa nyt kaikki siellä käyneet että onko se turvallista kun on lapsiakin mukana. Nyt taidan todellakin harkita lähtöä sinne. 

Ihanko oikeesti?!?!? En vaan voi käsittää ihmisiä. Eilen Mouadh oli töissä jutellut irakilaisen perheen kanssa, jotka asuvat Ruotsissa ja kertonut heille, että hän on muuttamassa Suomeen. Perhe oli käskenyt olemaan varovainen ja sanonut että Suomessa on paljon rasisteja (enemmän kun Ruotsissa) ja kehottaneet välttämään yksin käveyä ja hankkimaan paljon kavereita. IHAN SAIRASTA. A) Ruotsissa on ihan varmasti "vaarallisempaa" kuin Suomessa ja B) ethän sä nyt noin voi sanoa ihmiselle joka on innoissaan muuttamassa toiseen maahan ja ei tiedä maasta mitään, niin hyvät ennakkoasetelmat ja ennakkoluulot luotiin nyt. Mouadh oli jo ihan kauhuissan, että miten se hakataan aina kun se on yksin liikenteessä ja miten Suomi on täynnä vaan rasisteja.. Pliis kertokaa mulle hyviä tarinoita ja esimerkkejä kivoista suomalaisista, niin voin kertoa ne Mouadhille. Koska se ei enää usko mua... :(

2 kommenttia:

  1. saisko mitenkää s-postia johon vois laittaa viestiii :)?

    VastaaPoista
  2. Tottakai! lintetta@windowslive.com laita vaan mailia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)