perjantai 20. heinäkuuta 2012

All that i want from u is the promise u will be there

Blaaaaaah! Jotenki ollut huono päivä tänään... Eilen töistä lähtiessä oli KAMALA päänsärky. Istuin siellä koko päivän koneella manuaaleja lukien. Tänään pääsin kuitenkin tosi toimiin eli vastailemaan maileihin. Oli kivvaa! Aamulla takaisin ahertamaan ja ennen töitä pitäis käydä poliisiasemalla hoitamassa vielä oleskelulupa kuntoon. Tänään oonkin ravannut kaiken maailman papereiden perässä kun täällä tarvii satatuhatta paperia ja postimerkkiä, että saat yhden paperin. Luulin, että Suomi on byrokratinen maa, mutta Tunisia taitaa lyödä Suomen 10-0. Ens viikon perjantaina oon ollut tasan 3 kuukautta täällä. Tavallaan aika on mennyt nopeesti, mut tavallaan tuntuu et en ole nähnyt kavereita ja perhettä ikuisuuteen. Eilen mulla oli Rocky irti tossa meidän kadulla (niinku aina) ja joku poika meni siitä ohi. Yleensä Rocky ei mene kenenkään luo, mut tietenkin se vaistos että se poika ei oikeen diggaile siitä.... No siitä alkoikin sitten kauhea sota ja Fuck yoooun huutelu. Se kuulemma pelkää koiria, nii sen mielestä oli sit asiallista alkaa räyhäämään mulle ja huutamaan Fuck u ja haukkumaan tunisiaksi h****ksi. Tuli hyvä mieli.

Tämmösiä Jessica ja Ali toi meille ja oli muuten hyvää ja sitte tuli parempi mieli...

Jouduin ottamaan peilikuvia.. Im sorry!
Mun vauva, joka ei ole päässyt vielä tarpeeksi usein ulos.

Mun uus kamera. Hame kirpparilta täältä parilla eurolla. NIIIN IHANA KUUMALLA ILMALLA! En ollut varma olisko toi liian mummo, mut ite ainakin tykkään.
Mun SUPER kalliit arskat meni rikki... Ihan Lindexiltä ostettu.

Tungen kaikkiin juomiin sitruunaa täällä. Se on niin hyvää. Ja tommonen iiiiiso sandwisch makso 1,5e ja siellä oli kaiken maailman mätöt ja ranskikset välissä.
Ja tietenkin mun rakas joka on ollut erityisen rakas tänään.
Koitin ladata sitä videota tänään tänne, mut ei siitä mitään tullut. Nii menee vielä hetki, Im sorryyy! Tykkään tosi paljon kirjottaa tätä blogia, mut viime päivät on jotenki lyöneet tyhjää ja oon masistellut ja miettinyt, että mitä ihmettä mä nyt muka kirjotan kun mun elämä on niin tappavan tylsää ja en koskaan käy missään ja oon vaan kotona ja plaa plaaaaaaaaaa! Että ideoita otetaan vastaan..... ! Mutta ootte ihania ja sain maailman ihanimman mailin (vastaan sulle vielä) <3 Kommentoikaa kommentoikaa mitä kirjottelen ja mitä haluatte lukea vai haluatteko vaan kuvia vai mitä mitä häääh!? Muuten alan joka päivä laittamaan vaan kuvia Rockystä ja weheartit.comista ja niitähän nyt ei jaksa kukaan loputtomasti kattella!


7 kommenttia:

  1. Ei toi hame musta ainakaan mikään mummomahame ole.
    Voisko joku postaus olla semmonen minkä sun miehes tekis? :D Esim. videolla (jos suostuu, tai olette yhdessä siinä), tai hän vaan kirjoittaa omia ajatuksia yms, juttuja tunisiasta..? Ja sit hän sais myös napsia päivänkuvat blogiin! ;-)

    VastaaPoista
  2. mummomahame :DD siis mummohame tarkoitin.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1. hahah musta se on vaha mummomainen.... :D Pitaa selvitella miten toi video toimii, kun en saanut sita ladattua yks paiva tanne bloggeriin. Mut kerroin sille tasta pyynnosta ja se sano et sille pitaa maksaa :D Eli kylla se tekee sen...

    Anonyymi 2. Nii se on aika mummis!

    VastaaPoista
  4. Ihana hame! Näkisit mitkä mummokengät ostin eilen...
    <3 Mikaela

    VastaaPoista
  5. Voi Miksu kiitos! Tommosia täällä on kuule kirpparit täynnä... Täyty vaan aina yrittää muistaa, et en ole täällä helteissä kaukaa enään ja siellä Suomen pakkasissa ei paljon mummohameilla hymyillä plly jäässä! Ostikko kirpparilta vai liikkestä?

    VastaaPoista
  6. Tajusin tän vastauksen vasta nyt! Ostin uffista neljäl eurolla tietty.. Hehee.
    Joo kyl täällä pylly jäätyy vaikka kalenterissa lukeekin Heinäkuu. Te kyllä niin jäädytte tänne! Ihanaa että sun työt on jees! Elämä vie kivoihin paikkoihin kun vaan menee mukaan <3
    Miksu

    VastaaPoista
  7. Joo oon tassa vaha miettinyt etta kannaatako sita viela lokakuussa tullakaan.... etta jos tulis vasta jouluksi kun on jo lunta ;D Ja sitte taas kevaalla tanne.... Mut i love my job!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)